Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Υπάλληλος των ΕΛΤΑ Πειραιά εκτέλεσε συνάδελφό του μητέρα δυο παιδιών!

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 10 το πρωί και ενώ το ταχυδρομείο ήταν γεμάτο κόσμο - Ο ένοπλος ανέβηκε στον πρώτο όροφο και πυροβόλησε την κοπέλα - Την απειλούσε συνέχεια, καταγγέλλει η οικογένειά της - Πιθανολογείται ότι είναι έγκλημα πάθους  Πάγωσαν όλοι όσοι βρίσκονταν στα ΕΛΤΑ του Πειραιά, στην συμβολή των οδών Τσαμαδού και Φίλωνος, όταν άκουσαν έναν πυροβολισμό από τον πρώτο όροφο. Μια υπάλληλος 30 χρονών, χωρισμένη και μητέρα 2 παιδιών έπεσε νεκρή από τα πυρά συναδέλφου της 35 ετών και εκείνος χωρισμένος, ο οποίος μπήκε μέσα στο ....
κτίριο, ανέβηκε στον πρώτο όροφο, την πλησίασε και την πυροβόλησε! Η γυναίκα έπεσε νεκρή και ο δράστης συνελήφθη. Η κοπέλα ήταν τόσο άτυχη, αφού ο δράστης ανέβηκε μια φορά στον όροφο, δεν την βρήκε, κατέβηκε κάτω και ξανανέβηκε! Όλες οι ενδείξεις μιλούν για έγκλημα πάθους, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και οι δυο υπάλληλοι των ΕΛΤΑ Κερατσινίου αλλά η κοπέλα είχε ζητήσει μετάθεση στα ΕΛΤΑ Πειραιά και σήμερα ήταν η πρώτη της ημέρα στο νέο της πόστο. «Την απειλούσε συνέχεια» καταγγέλλει ο ανιψιός της άτυχης γυναίκας. Όπως είπε, το θύμα είχε πάει πριν από λίγες μέρες στην αστυνομία και είχε ζητήσει να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα. Την Τρίτη το βράδυ, μάλιστα, το αυτοκίνητο της 30χρονης πυρπολήθηκε και η οικογένειά της πιστεύει πως το έκανε ο δράστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου