Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Δείτε τι είπαν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και της Κοζάνης στο Καλημέρα Ελλάδα..

Να πάνε οι Έλληνες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης…
είπαν οι κάτοικοι του αγίου Παντελεήμονα,οι οποίοι διαμαρτύρονται για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην πόλη τους εξαιτίας των μεταναστών καθώς η εγκληματικότητα και η υποβάθμιση της πόλης έχουν φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους.

Πολίτες καταγγέλλουν πως ήταν οργανωμένο σχέδιο η τοποθέτηση των λαθρομεταναστών
στο ιστορικό κέντρο με σκοπό να υποβαθμιστεί η περιοχή ώστε να ξεπουληθεί το ιστορικό κέντρο σε εξευτελιστικές τιμές.

Μάλιστα οι πολίτες δηλώνουν πρόθυμοι αντί των μεταναστών να πάνε αυτοί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.


Ο
Χρυσοχοΐδης για να κρατήσει την καρέκλα του επιμένει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 οι κάτοικοι της Κοζάνης αρνούνται κατηγορηματικά στη δημιουργία του στρατοπέδου συγκέντρωσης λαθρομεταναστών.
Κατηγορούν τον υπουργό προστασίας του πολίτη κ.Χρυσοχοΐδη πως για να κρατήσει την καρέκλα του προσπαθεί να κάνει εντύπωση δημιουργώντας αυτά τα στρατόπεδα τα οποία θα υποβαθμίσουν την περιοχή.
Ο κ.Σγουρός περιφερειάρχης Αττικής επιμένει πως η κατάσταση στην Αττική είναι έκρυθμη λόγω των μεταναστών.
Από την άλλη πλευρά οι κάτοικοι αισθάνονται παραπονεμένοι διότι τους υπόσχονται ότι θα τους παράσχουν νερό και γιατρούς κάτι που ζητάνε εδώ και πολλά χρόνια, επειδή θα φέρουν τους λαθρομετανάστες στον τόπο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου