Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

«Ας σώσουμε τον ελληνικό λαό από τους σωτήρες του» λέει η Liberation

«Ας σώσουμε τον ελληνικό λαό από τους σωτήρες του», ήταν ο τίτλος ενός άρθρου που δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες στην έγκριτη γαλλική εφημερίδα Liberation συνοδευόμενο από υπογραφές Ευρωπαίων διανοούμενων και καλλιτεχνών.

Οι υπογράφοντες συνεχίζουν την προσπάθειά τους και διοργανώνουν αυτή τη φορά ανοιχτή συζήτηση στο Παρίσι, στην περιοχή Vincennes, με επίκεντρο την κρίση χρέους της....
Ελλάδας, το ερχόμενο Σάββατο 31 Μαρτίου.

Σχεδιάζουν να συζητήσουν όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον της χώρας μας προτείνοντας λύσεις »προκειμένου να σωθεί ο ελληνικός λαός από τους σωτήρες του». Εκτός από τους φιλέλληνες Ευρωπαίους που εκφράζουν την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους προς τους δοκιμαζόμενους Έλληνες πολίτες, ανάμεσα στους διοργανωτές και συμμετέχοντες συναντούμε και αρκετούς Έλληνες, όπως η Μαρία Κακογιάννη, ο Πάνος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Βεργόπουλος.

http://www.prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου