Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τρώνε πόρτα οι πολιτικοί! - Πολύ γέλιο! Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Χιούμορ | Τρώνε πόρτα οι πολιτικοί! - Πολύ γέλιο! Πρός: Επισύναψη (Bcc): Το e-mail σας: Μήνυμα: Αναρτήθηκε την 11 Απριλίου 2012, 21:29 Αρθρο του/της: Palmografos.com Με αυτή την ανακοίνωση κρατάει μακριά από το κατάστημα του τους πολιτικούς. Ο επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα στο Σιδηρόκαστρο έχει κρεμάσει στην πόρτα του μαγαζιού αυτή την απαγορευτική ανακοίνωση για να αποφύγει τις… παρεξηγήσεις. Ο καταστηματάρχης φαίνεται πως περιμένει υποψήφιους βουλευτές για τις αναμενόμενες προεκλογικές χαιρετούρες γι’ αυτό τον λόγο τους ρίχνει πόρτα. Το Κουτί της Πανδώρας από: Palmografos.com - Τρώνε πόρτα οι πολιτικοί! - Πολύ γέλιο!

Με αυτή την ανακοίνωση κρατάει μακριά από το κατάστημα του τους πολιτικούς.
Ο επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα στο Σιδηρόκαστρο έχει κρεμάσει στην πόρτα του μαγαζιού αυτή την απαγορευτική ανακοίνωση για να αποφύγει τις… παρεξηγήσεις.
Ο καταστηματάρχης φαίνεται πως περιμένει υποψήφιους βουλευτές για τις αναμενόμενες προεκλογικές χαιρετούρες γι’ αυτό τον λόγο τους ρίχνει πόρτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου