Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Βόμβα έτοιμη να εκραγεί η περιοχή των Βαλκανίων...Αλβανική οργάνωση έστειλε απειλητικό τελεσίγραφο στη κυβέρνηση των Σκοπίων

Δεν λέει να κοπάσει η εθνοτική διαμάχη στο κράτος των Σκοπίων.Ένας άγνωστος, μέχρι τώρα, στρατός (АООЗ) που αναφέρει ότι απελευθέρωσε τα αλβανικά εδάφη στο Κοσσυφοπέδιο, έστειλε τελεσίγραφο προς την Κυβέρνηση των Σκοπίων ότι αν σε δύο εβδομάδες δεν αποσυρθεί από τα «κατεχόμενα και αποικισμένα εδάφη της αλβανικής γης», θα επιτεθεί στις αστυνομικές δυνάμεις και στις στρατιωτικές υπηρεσίες του κράτους των Σκοπίων.

Το μήνυμα αυτό καθώς και οι σχετικές πληροφορίες, αναφέρονται, σε...
αλβανική ειδησεογραφική πύλη. Στο μήνυμα τονίζεται ότι η FYROM παραβιάζει καθημερινά τα δικαιώματα των Αλβανών. Τα αλβανικά χωριά έχουν μπλοκαριστεί και κανένας από τους διεφθαρμένους πολιτικούς δεν ανταποκρίνεται στην αλβανική εθνική ενότητα.

«Προειδοποιούμε την φιλοσερβική κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι, να αποσυρθεί μέσα σε δύο εβδομάδες από τα κατεχόμενα εδάφη της Αλβανίας», αναφέρει το μήνυμα.
defencnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου