Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Στη ληστεία του συστήματος το ΚΚΕ «ΠΑΡΟΝ»!

Γράφει ο πολίτης Π. Παπαγαρυφάλλου

 Τριάντα τόσα εκατομμύρια ευρώ ξαναπαίρνουν τα κόμματα της προδοσίας, της παρακμής και της αρπαχτής. Σ’ αυτή την πρόστυχη αρπαχτή συνέπραξε στο «δημόσιο πτυελοδοχείο» και το ΚΚΕ με το τάχα «ουδέτερο» ΠΑΡΟΝ.
Γνωρίζοντας ότι η σχετική τροπολογία θα ψηφιστεί από τους «αντιπάλους» ως Πόντιος Πιλάτος ένιψε τας χείρας του.
Μπερτόδουλος πολιτική χωρίς καμία απολύτως πολιτική ηθική, που δικαιώνει το... παραδοσιακό: «Στη μάσα ενωμένοι, στον «αγώνα» χωριστά.
Όταν το ΚΚΕ παίρνει το βρώμικο καπιταλιστικό χρήμα ξεχνά ότι αυτό «στάζει αίμα και ιδρώτα της εργατιάς»! Υποκρισίες! Κάποτε είχα διαβάσει τούτη τη ρήση του Μαρξ: «Όταν ένας άγιος σκοπός χρησιμοποιεί άτιμα μέσα γίνεται άτιμος»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου