Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αλεξάντερ Πέιν: Ένας Έλληνας στις... Κάννες


Ο Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής

Ο ελληνικής καταγωγής Αλεξάντερ Πέιν (Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος) μετά το κόκκινο χαλί των όσκαρ όπου έχει περπατήσει πολλές φορές, ήρθε η ώρα να πάει στις Κάννες και μάλιστα όχι ως υποψήφιος αλλά... ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1961 στην Ομάχα της Νεμπράσκα από Έλληνοαμερικάνους γονείς, ο παππούς του ήταν μετανάστης απο την Αχαΐα.


Έχει τιμηθεί δύο φορές με το βραβείο Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου, πρώτη το 2005 για την ταινία «Πλαγίως» (Sideways) και δεύτερη το 2012 για την ταινία «Οι Απόγονοι» (The Descendants).


Πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ο Ιταλός σκηνοθέτης Νάνι Μορέτι, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής περιλαμβάνουν τον Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, την Παλαιστίνια σκηνοθέτιδα Χιάμ Αμπάς, τη Βρετανίδα σκηνοθέτιδα Αντρέα Άρνολντ, την Εμανουέλ Ντεβός, τη Νταϊάν Κρούγκερ, τον Ζαν Πολ Γκοτιέ και τον Αϊτινό σκηνοθέτη Ραούλ Πεκ.


Οι ταινίες που θα διαγωνιστούν θα είναι φέτος 23 ανάμεσα στις οποίες, το Cosmopolis του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, το On the road του Βάλτερ Σάλες και οι νέες ταινίες των Μίκαελ Χάνεκε και Κεν Λόουτς.


Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 27 του Μαΐου.


Όλα τα θέματα για το lifestyle και τη σόουμπιζ στο www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου