Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ - ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ - ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Εργασία μιας πολιτικής ομάδος και ύψιστη υποχρέωση αυτής στον τόπο που δραστηριοποιείται είναι το δίχως άλλο να εξασφαλίζει διαρκώς και αδιαλείπτως την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και την ενότητα του έθνους. Και απώτατος σκοπός της Πολιτείας είναι να επιτύχει δια της ευημερίας και δημιουργικότητας των πολιτών την ισχυροποίηση της Εθνικής Κοινότητας. Αυτή ακριβώς η εικόνα προσδίδει σε ένα πολιτικό καθεστώς το χαρακτηρισμό μιας χρηστής και λαοφιλούς πολιτικής διοίκησης κι όχι τα φτιαχτά παράσημα μιας ψεύτικης δημοκρατικής νομιμοφροσύνης και μια εξίσου ψεύτικη πολυφωνία με ιδιαίτερους αποκλεισμούς.
Δεν εξασφαλίζεις την ενεργοποίηση του λαού στις πολιτικές διεργασίες και δεν του δίδεις αληθινό βήμα λόγου ντύνοντας το πολίτευμα που διαχειρίζεσαι με ονομαστικούς όρους ανύπαρκτης λαϊκής εξουσίας. Και δεν μπορείς να βγεις από την κρίση που ο ίδιος δημιούργησες..
όταν διχάζεις το λαό που ληστεύεις για το χατίρι ξένου αφεντικού ακόμη και μπροστά στην κάλπη που έστησες λέγοντάς του καθ’ υπαγόρευση να κάτσει να του τα πάρεις όλα φτάνει να μην κάνει πολιτικές ακρότητες. Δεν μπορείς επιπλέον να επικαλείσαι την πατρίδα που εκπορνεύεις και τεμαχίζεις ούτε με την επίκληση του καλού παιδιού ούτε με την επίκληση του πωλητή φτηνού και ανύπαρκτου πατριωτισμού. 

Δεν πρόκειται ποτέ μου να μετανοήσω και να ζητήσω δημοκρατικές δάφνες, γιατί δεν τις πιστεύω. Δεν πρόκειται ποτέ να γυρέψω να μου δώσει κανείς συγχωροχάρτι ούτε πρόκειται ποτέ να υπογράψω προσκυνοχάρτι ότι θα πάψω να είμαι ακραίος και ότι θα υπηρετήσω τον «περιούσιο» εμποράκο των εθνών όπως κάνουν όλοι οι νομιμόφρονες τάχα ψευτοσωτήρες της μεγάλης μας πατρίδος Ελλάδος. Εγώ συνεχίζω να πιστεύω στο πολίτευμα που άρχουν οι Άριστοι και συνοδοιπορούν οι Δίκαιοι. Στο πολίτευμα της Εθνικιστικής Αριστοκρατίας που μπροστάρηδες είναι οι ικανότεροι στο ήθος και την πάλη για την φυλή και το λαό με συμπαραστάτες και συμμαχητές όλους τους πολίτες που προμαχούν υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ο Έλληνας οφείλει να πράξει τα κατάλληλα έργα ώστε να ανθίσει το Έθνος του και να απλώσει την ωραιότητα της υπάρξεώς του ολούθε. Για τούτο το άνθισμα δεν μπορεί παρά να είναι ακραίος, αλλά και για έναν ακόμη λόγο. Ο Έλληνας δεν ζητάει συγχώρεση για την ακραία αγάπη που έχει για το αίμα που ρέει στις φλέβες του και δεν προσκυνάει ξένο αφέντη, γιατί γεννήθηκε λεύτερος και έχει τάξει στον εαυτό του έτσι να παραμείνει έως το τέλος της ζωής του. Και ακόμη γιατί έχει μάθει να προασπίζεται την μόνη οδό της ελληνικής ισχύος που είναι η ενότητα και η καθαρότητα της Ελληνικής Φυλής. Αυτό και μόνον κι όχι οι εκλογές και οι ψήφοι της αστικής δημοκρατίας.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό ισχύει το δόγμα Ένα Έθνος – Ένας Λαός – Μια Πολιτική Διοίκηση. Τον τόπο αυτό μας τον παρέδωσαν τρανοί πρόγονοι ως Ελλάδα Αγίων και Ηρώων που κατοικείται από Έλληνες που σεβόμενοι την αυθυπαρξία άλλων λαών δεν δέχονται καμία πρόσμειξη και καμία υπόδειξη ξένων λαών και ξένων διοικήσεων. Ζούμε ήδη την κατάρρευση της Πολιτείας όπως αυτή εκφράζεται από τους παράνομους πλουτισμούς των πολιτικάντηδων και τις υποδείξεις των εξωτερικών τους συμμάχων και πλιατσικολόγων της ελληνικής γης. 

Βλέπουμε και τις δύο όψεις των εχθρών να ζητούν την απομόνωση των Ελλήνων Εθνικιστών. Και τους απαντούμε ότι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε εναντίον όλων των ανθελλήνων και προχωράμε μονάχα με τον Ελληνικό λαό στο πλευρό μας για την ανόρθωση ενός ισχυρού Εθνικού και Φυλετικού Κράτους με μια και μόνη Εθνική και Λαϊκή Εξουσία. Εργαζόμαστε για την σύσφιξη των δεσμών στην λαϊκή βάση και την επικράτηση ενός αδιάσπαστου εθνικού μετώπου ενάντια στη φτώχια και το διχασμό των Ελλήνων που μηχανεύονται οι εχθροί μας.

Και την κερκόπορτα που ονειρεύονται να ανοίξουν οι ολετήρες της Φυλής μας εμείς θα τη φράξουμε και τους ίδιους τους Εφιάλτες θα τους παραδώσουμε στην δικαιοσύνη του Καιάδα. Διότι οι Πύλες του Εθνικοκοινωνικού Κράτους ανοίγουν μονάχα σαν είναι να υποδεχτούν στρέμματα γης που μας χρωστά η Ιστορία και πάνω από όλα εμείς οι ίδιοι στους αγώνες των Πολεμιστών του Γένους. Δεν θα μείνουν αδικαίωτοι γιατί κάποιοι πολιτικάντηδες αγοράσανε χλιδή και εξουσία με μετοχές στην παγκόσμια εξουσία και λιγότερη εθνική κυριαρχία.

Τώρα λοιπόν που πέφτει ο δούρειος ίππος του ανθελληνισμού, η αυτής αθλιότητα της αστικής και ξενοστημένης δημοκρατίας, οι εχθροί του Ελληνισμού, οι ίδιοι οι εχθροί του Εθνικισμού, θέλουν τον ελληνικό λαό διχασμένο. Και έτσι οι πολιτικάντηδες του Συστήματος, το κοινοβουλευτικό κηφηναριό όπως το έχουμε γνωρίσει καλά έως τώρα, προχωρούν από το μοίρασμα της φτώχιας στον στημένο διαγωνισμό του πιο καλού «σωτήρα». Το σχέδιο είναι να διασπαστούν οι πολίτες και να παραδοθεί το ελληνικό προτεκτοράτο αμαχητί.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θέλει τους Έλληνες Ενωμένους Επαναστάτες, το σημερινό προτεκτοράτο Μεγάλη Ελλάδα και την πολιτική διοίκηση της χώρας ολοκληρωτικά δοσμένη σε χέρια ελληνικά. Το δικό μας κοινοβούλιο είναι ο Ελληνικός Λαός και ο δικός μας σύμμαχος και φρουρός είναι ο Ελληνικός Στρατός. ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ – ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ – ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου