Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μπορεί ο ορυκτός πλούτος να σώσει την Ελλάδα; Γίνεται; ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !


Την περίοδο της επταετίας, από το 1967 μέχρι το 1974 η κακή χούντα είχε ανακαλύψει πετρέλαιο σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Σχέδιό της ήταν να το βγάλει, να ισχυροποιήσει την Ελληνική οικονομία και να αυξήσει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. Δυστυχώς όμως, μόνο το πετρέλαιο στη Θάσο μπόρεσε να βγει και να ωφεληθεί  η Ελληνική οικονομία. Αυτό γιατί όταν ανέλαβε την εξουσία η Ν.Δ. το 1974 ανακάλεσε τις άδειες εξόρυξης πετρελαίου που είχε δώσει η κακή χούντα. Τρανταχτό παράδειγμα είναι η άδεια εξόρυξης πετρελαίου που είχε δοθεί στο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ της ΧΡΩΠΕΙ στη ΖΑΚΥΝΘΟ και ο Καραμανλής όταν ήρθε στην εξουσία του την πήρε πίσω. Το χειρότερο όμως είναι ότι 38 ολόκληρα χρόνια η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ παραμύθιαζαν τον Ελληνικό λαό, ότι πετρέλαιο δεν υπάρχει!! Και την ίδια ώρα φρόντιζαν να αυξάνουν το χρέος της Ελλάδας και να αναγκάζουν τον Ελληνικό λαό να πληρώνει δισεκατομμύρια ευρώ τόκους στις τράπεζες!! Από το 2007 όταν ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ μπήκε στη βουλή, ο πρόεδρος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ αγωνίζεται να ανακηρυχθεί η ΑΟΖ...
(αποκλειστική οικονομική ζώνη) και να γίνει εξόρυξη του πετρελαίου μας και του φυσικού μας αερίου. Όταν πριν πέντε χρόνια ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ξεκίναγε τον αγώνα αυτό, ο Σαμαράς έκανε μούγκα μέσα στη στρούγκα της Ν.Δ.!! Και ο Γιωργάκης ο παλιός συγκάτοικός του στην Αμερική, επίσης!
Σήμερα με μεγάλη καθυστέρηση ο Σαμαράς υπόσχεται ανακήρυξη της ΑΟΖ.
Έλληνες θέλω να σας ρωτήσω το εξής: Την Κυριακή των εκλογών θα εμπιστευθείτε τον Αντώνη Σαμαρά τον φτασμένο και δοξασμένο οικονομολόγο που δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή του, για την εξόρυξη του πετρελαίου μας και του φυσικού μας αερίου, τον Ευάγγελο Βενιζέλο που συνεχίζει να μην παίρνει θέση για το θέμα αυτό ή τον αυτοδημιούργητο επιχειρηματία ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ που έχει μάθει να παράγει χωρίς να χρωστάει ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου