Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η συμμορία Τσοχατζόπουλου…. - Του Ντίνου Αυγουστή

image

Ακόμα και αν η Ελληνική δικαιοσύνη τον αθωώσει (τέτοια που είναι όλα είναι πιθανά), ακόμα κι αν αυτό που παρακολουθούμε είναι ένα προεκλογικό πυροτέχνημα (τέτοιους πολιτικούς που έχουμε τίποτε δεν αποκλείεται…..)!!!  ότι τέλος πάντων και να συμβεί, στα μάτια των απλών Ελλήνων πολιτών ήταν και θα είναι πάντα ο αρχηγός μιας από τις μεγαλύτερες πολιτικές συμμορίες του σύγχρονου μεταπολιτευτικού ελληνικού κράτους και ένας από τους βασικούς στυλοβάτες του σάπιου, βρώμικου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος των τελευταίων 30 ετών!!! Ο κύριος Άκης Τσοχατζόπουλος πρώην πανίσχυρος υπουργός όλων των κυβερνήσεων του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (Παναγία μου πρόσεχε μας από τέτοιους σοσιαλιστές), ακρογωνιαίος λίθος των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, διεκδικητής της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος αν και φυγόστρατος ηγήθηκε του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της χώρας για πάρα πολλά χρόνια! Εμείς τα λέγαμε και τα γράφαμε στην ώρα τους φυσικά, αλλά κάποιοι που σήμερα κλαψουρίζουν μας έλεγαν φασίστες! Ένας άνθρωπος που δεν έτυχε ποτέ στρατιωτικής εκπαίδευσης και που δεν είναι εις θέση να ξεχωρίσει το απλό στρατιωτικό τυφέκιο από ένα πολυβόλο, επιλέχθηκε από τον κ. Σημίτη να ηγηθεί του ελληνικού στρατεύματος (που σημειωτέον απορροφά το 7% του ΑΕΠ), με τους στρατιωτικούς να υποκλίνονται στο πέρασμα του προκειμένου να αποκτήσουν την εύνοια του!!! Δεν προέκυψαν τυχαίως η πλήρης κομματικοποίηση του στρατεύματος, τα πανάκριβα και πολλές φορές ελαττωματικά οπλικά συστήματα και τα ακατάλληλα γερμανικά υποβρύχια! Να σημειωθεί ότι Σημίτης και Άκης συνδέονται υποτίθεται με αντιστασιακή δράση στην Γερμανία (Κύριε ελέησον), τότε που ο Κίμωνας Κουλούρης έστελνε ιδιόγραφη επιστολή μετανοίας προς τον «Εξοχώτατον Υπουργόν Βιομηχανίας Στυλιανό Παττακό»!!!
Και η αναίδεια στον υπερθετικό βαθμό της: Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σε δήλωση του, κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα για σκευωρία σε βάρος του. «Τα δύο μεγάλα κόμματα τα έκαναν «πλακάκια» με σκοπό να κατασκευάσουν έναν μόνο ένοχο, εμένα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας». Ο μάστορας της διαπλοκής μιλά για σκευωρίες και πολιτικές εξοντώσεις! Γελούν και οι πέτρες Άκη μας!!!!! Άλλο πράμα βεβαίως, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, αν είναι πολλοί σαν και λόγου σου και στα δύο μεγάλα κόμματα που βρίσκονται ακόμα στο απυρόβλητο!! Εισαγγελείς, άξιος ο μισθός τους, έχει πολλούς δόξα τω θεώ η χώρα, καιρός είναι να δικαιολογήσουν και κανένα χρυσο-μεροκάματο! Χώρια που απ’ ότι κατάλαβα ο Άκης δεν μου φαίνεται διατεθειμένος να κρατήσει κλειστό το στόμα του. Κάποιοι σαν του λόγου έχουν χάσει ήδη τον ύπνο τους…
Υ.Γ.: Προς υποψήφιους νέους και παλιούς εθνοσωτήρες: όλοι όσοι διεκδικούν θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο (για το καλό της πατρίδας και μόνο όπως υποστηρίζουν) να δεσμευθούν ότι κανένας τους εφόσον εκλεγεί δεν θα αμείβεται περισσότερο από τον σκληρά εργαζόμενο απλό ανώνυμο Έλληνα πολίτη (όσοι δεν είναι άνεργοι)!!! Και να αφήσουμε στην άκρη τα περί λαϊκισμού και κουροφέξαλα. Ναι, η Ελλάδα δεν σώζεται με εράνους και ευχέλαια, αλλά τουλάχιστον να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών. Η πατρίδα μας είναι χειροπόδαρα δεμένη με δυο επαίσχυντα μνημόνια, για αυτό και οι νέοι επίδοξοι πολιτικοί ταγοί οφείλουν να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα! Στο κάτω-κάτω εθελοντές είναι… άμα δεν θέλουν αντί να διεκδικούν βουλευτικές θητείες (κάποιοι μάλιστα για Τρίτη και τέταρτη φορά), ας καθίσουν στις δουλείες τους (όσοι δεν είναι ανεπάγγελτοι) και στο σπίτι τους!!!! Το λέω αυτό κυρίως γι αυτούς που ξαφνικά (που ήταν τόσα χρόνια που κάποιοι μας καταλήστευαν;), μας το παίζουν φουστανελάδες και Κολοκοτρώνηδες! Αλλά είπαμε! Ο Λύκος στην αντάρα χαίρεται!
Ντίνος Αυγουστή
Εκπαιδευτικός στο Τ.Ε.Ι. της Λάρισας
Από το Μονάγρι Λεμεσού.


από: Palmografos.com - Η συμμορία Τσοχατζόπουλου…. - Του Ντίνου Αυγουστή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου