Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Καμμενογεωργαλομουρούτηδες!


Καμμενογεωργαλομουρούτηδες!Ο γλωσσοδέτης του τίτλου αποδίδει -εν μέρει- την αντιπαράθεση (κοινώς: ξεκατίνιασμα) που ξέσπασε ανάμεσα στον Π. Καμμένο και τον (στενό συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά) Γ. Μουρούτη με... αφανή πρωταγωνιστή τον χουντικό Γεωργαλά! Oλα αυτά στο πλαίσιο της άγριας κόντρας ΝΔ - Ανεξάρτητων Ελλήνων με έπαθλο -τι άλλο;- τις ψήφους των δυσαρεστημένων δεξιών...Μήνυση. Η ιστορία ξεκίνησε, όταν έγινε γνωστό ότι ο χουντικός Γ. Γεωργαλάς έστειλε εξώδικο στον Π. Καμμένο ζητώντας να του καταβάλει 14.000 ευρώ για ένα βιβλίο για την τρομοκρατία και μια μελέτη για την κρίση, που έγραψε για λογαριασμό του νυν προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όταν ήταν,..

λέει, επικοινωνιακός του σύμβουλος! Ο Π. Καμμένος απάντησε -μέσω Twitter- ότι έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Γεωργαλά και σχολίασε ότι «σε λίγο θα πουν ότι συμμετείχα στο πραξικόπημα σε ηλικία 2 ετών».
Ξεκατίνιασμα
«Σφήνα» στην κόντρα Καμμένου - Γεωργαλά μπήκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ. Μουρούτης, ο οποίος έχει ανοίξει εδώ και καιρό μέτωπο με τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Eγραψε ο Γ. Μουρούτης στο Facebook: «»Ο θεωρητικός της χούντας έγραψε το πρόγραμμα των Καμμένων; Τουλάχιστον, ας τον πληρώνατε για την εξυπηρέτηση που σας έκανε!». Ο Καμμένος ανταπάντησε στο ίδιο ύφος - και κάπως έτσι αναμένεται να συνεχιστεί το ξεκατίνιασμα μέχρι τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου