Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η κοπριτοκρατία και ο Πρόεδρος του ΣΕΒ

Γράφει ο πολίτης Π. Παπαγαρυφάλλου

Σε τούτη τη χώρα της λούφας, της σιωπής και της συνενοχής, οι πάντες, σχεδόν, εμφανίζονται μ.Χ. προφήτες.
Ανάμεσα σ' αυτούς και ο πρόεδρος του ΣΕΒ, ο οποίος μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του 2011, μας είπε και τα εξής "αποκαλυπτικά": "Μετά από 35 χρόνια εθνικής ασωτίας, η χώρα μας τέθηκε υπό καθεστώς δρακόντειας ευρωπαϊκής κηδεμονίας", και καταλήγοντας τόνισε: "Οι αντιστάσεις του αναχρονισμού και του πελατειακού εθισμού αποδείχθηκαν πιο ισχυρές από τον φόβο της εθνικής κατάρρευσης" (βλ. εκδ. ΣΕΒ: "Δράσεις 2010-2011", σελ.36-37. Πολύ σωστές επισημάνσεις αλλά πολύ ετεροχρονισμένες, όπως συμβαίνει με την πληθώρα των μ.Χ. προφητών που εμφανίστηκαν εσχάτως στην Ελλάδα.
Ακόμη και ο αντιπρόεδρος κατάγγειλε την κοπριτοκρατία! Πολύ αργά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου