Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Siemens - Καμμένος - Κατσέλη - ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ


Όλοι έχουμε ακούσει για το σκάνδαλο της Siemens. Ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990 από το ΠΑΣΟΚ και συνεχίστηκε τη δεκαετία του 2000 με τη Ν.Δ. Κυβερνητικά στελέχη και των δύο κομμάτων έπαιρναν μίζες δηλαδή λαδωνόντουσαν από στελέχη της Siemens για να είναι η εταιρεία αυτή ο βασικός προμηθευτής του Ελληνικού κράτους!! 
Τα στελέχη της Siemens που έκαναν τη δουλειά αυτή δικάστηκαν, ομολόγησαν σε ποιούς Έλληνες πολιτικούς έδωσαν μίζες, καταδικάστηκαν και πήγαν στη φυλακή! Στην Ελλάδα όμως κανένας πολιτικός του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Ν.Δ. που πήραν τις μίζες δε πήγε φυλακή κι αυτό γιατί για να γίνει εξεταστική επιτροπή θα έπρεπε να μαζευτούν εξήντα υπογραφές, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπογραφές των βουλευτών του ΛΑΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ δε φτάνουν τις..
εξήντα και αναγκαστικά πρέπει να υπογράψουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της Ν.Δ. ο Καμένος με τους δικούς του και η Κατσέλη με τους δικούς της. Το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. με τη βοήθεια των ανταρτών τους Καμένου και Κατσέλη δεν έβαλαν ούτε μια υπογραφή για να μαζευτεί ο μαγικός αριθμός των εξήντα υπογραφών και να γίνει εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο της Siemens. Φρόντισαν όμως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. να ψηφίσουν τα μέτρα του δεύτερου μνημονίου που είναι πολύ χειρότερα από τα μέτρα του πρώτου μνημονίου και να οδηγήσουν τον Ελληνικό λαό στην πείνα και την εξαθλίωση! Οι δε αντάρτες Καμένος και Κατσέλη παριστάνουν ότι νοιάζονται για τον Ελληνικό λαό αλλά τις υπογραφές τους για να γίνει εξεταστική επιτροπή και να πάνε οι κλέφτες φυλακή δε τις έβαλαν ποτέ!!!Αντιλαμβάνεστε ότι τις μίζες τις έδιναν οι Γερμανοί στους δικούς μας αφού πρώτα υπερτιμολογούσαν τα προϊόντα τους εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου!
Ελληνίδες και Έλληνες πρέπει να αναρωτηθούμε αν όλοι αυτοί αξίζει να επανεκλεγούν από εμάς ή να πάνε σπίτια τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου