Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Όλα τα μπάζα του ΠΑΣΟΚ μαζεύει ο ΣΥΡΙΖΑ

Με τον Τσίπρα ο Φωτόπουλος.

Γράφει η 14η Συνιστώσα Σύριζα-Λαμογιων-ΠΑ$$ΟΚ Δημοσίου..

Aϊντε να ..σπρώξουμε λίγο ακόμα σύντροφοι πρώην πρασινοΣυριζοΦΡΟΥΡΟΙ και νύν πρασινοΣυριζοΡΟΥΦΙΑΝΟΙ..μια θέση και ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΜΕ !!!

Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που αποσιωπούν τα κόμματα και τα ΜΜΕ..


Προτελευταία είναι η Ελλάδα στην Παγκόσμια Επετηρίδα Ανταγωνιστικότητας για το 2012 του Διεθνούς Ινστιτούτου Ανάπτυξης του....

Μάνατζμεντ (IMD).
Συγκεκριμένα, η Ελλάδα κατατάσσεται στην 58η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης Ανταγωνιστικότητας μεταξύ των 59 χωρών οι οποίες μελετώνται από το διεθνές ινστιτούτο, σημειώνοντας πτώση κατά δυο θέσεις σε σχέση με την περσινή κατάταξη.

Η χώρα μας ξεπερνά μόνο τη Βενεζουέλα...(ναι αυτή που θέλει να μας κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ)η οποία βρίσκεται σταθερά στην 59η θέση της διεθνούς κατάταξης από το 2004.


Ομπρός αδέλφια του Δημοσίου..

Ομπρός τώρα που έδυσε ο Πράσινος ήλιος..
Να ανατείλει ο Ήλιος της Μουσούλμ Ανατολής.


Υπογραφή

Η 14η Συνιστώσα Σύριζα-Λαμογιων-ΠΑ$$ΟΚ Δημοσίου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου