Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύει τις Ένοπλες Δυνάμεις!! Παραδίδει Αιγαίο Θράκη και κοιτάσματα στους Τούρκους!!

Άφωνη άφησαν την κοινή γνώμη οι δηλώσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μπαλάφα και Σταθάκη για τις μειώσεις στα εξοπλιστικά προγράμματα της πατρίδας και μάλιστα υπο το πρίσμα των μεγάλης κλίμακας ασκήσεων που πραγματοποιεί η Τουρκία με αποστολή την απόβαση σε κάποιο Ελληνικό νησί αλλά και των κινήσεων που διενεργούνται απο άλλες δυνάμεις στα....
σύνορά μας (UCK, Σύροι, Ισλαμιστές, λαθρομετανάστες κ.α).
Η πατρίδα είναι έρμαιο των ξένων τοκογλύφων αλλά και των ντόπιων εθνοπροδοτών του σοσιαλισμού, της πολυκατοικίας και της Σιωνιστικής διεθνιστικής αριστεράς την οποία ευαγγελίζεται ο Αλέξης Τσίπρας και που με το προσωπείο του αντιμνημονιακού επειχειρεί να χειραγωγήσει το λαό και να οδηγήσει την πατρίδα στο έρεβος. Η απίστευτη τοποθέτησή τους σήμερα, ωμά και ξεδιάντροπα, είναι το επιστέγασμα όλων όσων σχεδιάζουν να εφαρμόσουν προσπαθώντας να αποδυναμώσουν τον τελευταίο πυλώνα αξιοπρέπειας της Ελλάδας: τις Ένοπλες Δυνάμεις. Αν θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα να περικόψουν τους μισθούς τους, τα επιδόματα και τα χρήματα των επιτρόπων, τα μυστικά κονδύλια των αντιρατσιστικών ΜΚΟ οι οποίες πριμοδοτούνται απο τον Σόρος και να αφήσουν την άμυνα της χώρας ήσυχη... ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ...
ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

http://olikiantistasi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου