Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ! ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΗΘΗΣΕΩΝ!

Ο "¨ΚΥΡΙΟΣ" ΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ-ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ "ΑΥΓΗ", ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ "ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ", ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΜΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΘΛΙΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ:



Ο συγκεκριμένος Συριζαίος αυτοαποκαλείται οπαδός του Γερμανού ιστορικού Φαλμεράυερ, ο οποίος υποστήριζε πως οι Έλληνες ουδεμία σχέση έχουν με τους αρχαίους Έλληνες, αλλά περισσότερο είναι ένα μίγμα Σλάβων, Βουλγάρων και Ιλλυρών! Φαίνεται ακόμα να συμφωνεί με όλες τις πεποιθήσεις του!










 Σύμφωνα με τον ίδιο ακόμα, οι Έλληνες έχουν ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ έχθρα με τους Τούρκους, η οποία πηγάζει από την ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ εντύπωση πως ήταν υποδουλωμένοι από τους Τούρκους. Στο παραπάνω άρθρο διαφαίνεται απόλυτα η άποψή του "κυρίου" Νάσου Θεοδωρίδη και για την Επανάσταση του 1821, που σύμφωνα με εκείνον δεν ήταν εθνική(!!!!)


Τέλος σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναδείξει παλαιότερο άρθρο του στην εφημερίδα "Αυγή" σύμφωνα με το οποίο οι Πόντιοι που μιλούν για τη Γενοκτονία είναι εθνικιστές και πως οι ίδιοι είχαν κάνει επίσης εγκλήματα κατά των Τούρκων (!!!!). Το παραθέτουμε: 

http://enwtheite.blogspot.gr/2012/05/o_20.html

Έλληνες Μαθητές / enwtheite.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου