Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Aνέκδοτο: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

gynaika Aνέκδοτο:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !!!Μια νεαρή και άβγαλτη κοπέλα ετοιμάζονταν να βγει το πρώτο της σοβαρό ραντεβού. 
Η γιαγιά της, μόλις το έμαθε, της λέει. «Κάθισε δίπλα μου να
σου πω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα αγόρια. Θα προσπαθήσει να σε φιλήσει. Αυτό θα σου αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις να το κάνει, γιατί έτσι θα πάρει αέρα. Μετά θα προσπαθήσει να πιάσει το στήθος σου. Κι αυτό θα σου αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις να το κάνει γιατί θα σε περάσει για εύκολη. Τέλος, και το πιο σπουδαίο, θα προσπαθήσει να ανέβει επάνω σου και να ικανοποιήσει τις ορέξεις του μαζί σου. Θα σου αρέσει πολύ, αλλά μη την αφήσεις να το κάνει, γιατί αυτό θα ατιμάσει την οικογένειά σου»! Με αυτές τις συμβουλές βαθιά χαραγμένες στο μυαλό της, η εγγονή πήγε στο ραντεβού. Την επόμενη μέρα, έτρεξε στη γιαγιά της και της λέει. «Αχ γιαγιούλα, το ραντεβού πήγε ακριβώς όπως με είχες προειδοποιήσει. Μην ανησυχείς όμως, δεν τον άφησα να ατιμάσει την οικογένειά μας, της λέει όλο καμάρι. Όταν το προσπάθησε, τον γύρισα από κάτω, ανέβηκα εγώ επάνω του και του ατίμασα εγώ την οικογένειά του»! Τέζα η γιαγιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου