Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΣ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQKq59R_NWIJ-3p3zhNQRl30Of2FZUY8XrSr8Nu1j8_-BwDfVB3Xh_0BU_I Αγαπητέ και σεβαστέ Μανόλη Γλέζο, αγαπητέ Πρόεδρε του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σε εκπομπή του Μάκη Κουρή ο υποψήφιος βουλευτής σας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, με ύφος 1000 καρδιναλίων είπε οτι “θα περικοπούν οι αμυντικές δαπάνες” και, το χειρότερο (για να μην χρησιμοποιήσω άλλη εκφραση), όταν ο Μάκης Κουρής τον ρώτησε “και η Τουρκία απέναντι;;;” είπε την τεράστια “σοφία”:  “Θα το ρισκάρουμε!”

 Πρέπει να μαθει ο κ.Μπαλάφας οτι η αμυνα της πατρίδας μας δεν ειναι παιχνιδι ποκερ για να το ρισκαρει κανενας και -συγγνωμη -αλλά ο κυριος αυτος επρεπε να ειχε αποβληθει αμέσως απο τους συνδυασμους οποιουδήποτε κομματος που διεκδικει την εξουσια λογω ασυναρτησιων και ελλειψης σοβαρότητας τουλάχιστον……[και ο κ. Παπανδρεου μας είπε, κάπως, οτι ρισκαρε η Ελλαδα και φτασαμε εκει που φτασαμε..]

 Αν ο κυριος αυτος ειχε στοιχειώδεις πολιτικες γνωσεις έπρεπε να
πει οτι ” Οι αμυντικες και ολες οι κρατικες δαπανες θα ειναι υπό τον αυστηρό έλεγχο διακομματικης επιτροπης” κατι που γινεται σε ολα τα πολιτισμενα κρατη του πλανητη και φυσικα και στην Κυπρο με μεγαλη επιτυχια.

Θα το επαναλαβω και ας γινομαι κουραστικος: Καθε φορα που καποιος απο τους ασχετους [δεν ειναι ολοι για να μην μας παρεξηγειστε] υποψηφιους σας εμφανιζεται, και αλλοτε “ρισκαρει” με τα χρηματα των πολιτω, αλλοτε αναλυει την θαυμασια[!] Ελληνοτουρκικη φιλία [δεν εχουμε τιποτα με τον τουρκικο Λαο αλλ'α με την αθλια νεοοθωμανική ελίτ που οραματιζεται ζωτικους χωρους και άλλες αηδίες και ταλαιπωρει και τον ιδιον τον λαό της..] ή μετεχει σε σιριαλ μαζι με τον θιασωτη του Μακρυγιάννη [το ζυμαρι των τουρκων κατα Μακρυγιάννη] Βερέμη, και τωρα ” ρισκαρει” την άμυνα της Πατρίδας μας, πέραν των άλλων βαλλει και σε οποια προσπαθεια κανει ο Προεδρος σας για να πεισει τον Ελληνικο Λαο οτι ειναι ετοιμος για εξουσια και φυσικα δινει πολλους ποντους στους πολιτικους σας αντιπάλους.
Μαζεψτε τους λοιπον εκτος αν εχετε -που δεν το πιστευω- και σεις αυτες τις ιδέες…

 Δημήτρης Αλευρομάγειρος, αντιστράτηγος ε.α.

www.elkeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου