Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μόνο οι διανοητικά καθυστερημένοι φασίστες είναι υπέρ των παρελάσεων των ομοφυλόφιλων

Πώς αλήθεια, εξουδετερώνονται τα «αρνητικά στερεότυπα»; Με το θέαμα που παρουσιάζουν οι παρελάσεις αυτές σε πολλές χώρες; Έτσι πείθεται ο κόσμος ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι «φυσιολογικοί»;
Παρακάτω είναι ένα άρθρο Αμερικάνου ομοφυλόφιλου αρθογράφου, ο οποίος, για κάποια από τα παραπάνω ερωτήματα, είναι αντίθετος με τα Gay Pride και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να μποϊκοτάρουν τα Gay Pride :
1. Κοροϊδία. Το Gay Pride είναι η πιο...

ορατή εκδήλωση ομοφυλόφιλων σε πολλές πόλεις. Δεν παρουσιάζει όμως θετικές ή σοβαρές εικόνες ομοφυλόφιλων ανδρών. Η εκδήλωση αυτή δεν δημιουργεί σεβασμό για τους gay από την (υπόλοιπη) κοινωνία.

2. Ενίσχυση στερεότυπων. Οι ομοφυλόφιλοι αντί να ενισχύουν τη συλλογική φήμη τους στον κόσμο, διαιωνίζουν τα αρνητικά στερεότυπα των ομοφυλόφιλων, καθώς και την εμμονή τους με το (αντρικό) σώμα και τη σεξουαλική ασυδοσία.


3. Υπερσεξουαλικότητα. Οι παρελάσεις αυτές ενισχύουν μόνο την ιδέα ότι αν είστε ένας ομοφυλόφιλος άνδρας, η σεξουαλικότητά σας είναι η ουσία της ταυτότητάς σας.


4. Καθυστέρηση προόδου. Ποιος εχέφρων νομοθέτης θα σκεφτεί ότι εκείνοι οι ομοφυλόφιλοι που βγαίνουν στους δρόμους με μικροσκοπικά εσώρουχα και λαδωμένα σώματα θα πρέπει να τύχουν ειδικών δικαιωμάτων; Δεν συμβολίζουν όλα αυτά περισσότερο ένα ναρκισσισμό παρά μια αξιοπρέπεια για ένα πάθος για κοινωνική πρόοδο. Πως θα σέβονταν τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, αν τον Μήνα της Μαύρης Ιστορίας, οι Αφροαμερικανοί έτρεχαν στους δρόμους με σαγιονάρες και κουνούσαν χάντρες;


5. Κοινωνική αλλοτρίωση. Είμαστε όλοι άνθρωποι, αλλά τα gay pride χωρίζουν την κοινωνία με δραστικό και επιζήμιο τρόπο. Από την μία η ομοφυλοφιλική κοινότητα και από την άλλη ο υπόλοιπος κόσμος. Πώς οι μη-ομοφυλόφιλοι υποτίθεται ότι θα δουν με συμπάθεια σεξουαλικές καρικατούρες που πιπιλάνε δονητές;


6. Ξεχασμένος σκοπός. Πως επιτυγχάνεται ο στόχος του Gay Pride που δεν είναι το να γίνουν γνωριμίες με άλλους γκέι, αλλά να κερδιθεί η εκτίμηση του κόσμου για μια μειονότητα;


περισότερα στο http://redskywarning.blogspot.gr/2012/06/gay-pride.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου