Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Η Ελληνίδα ηθοποιός που έχει μαγέψει το... Hollywood !!!

Ο ρόλος της στην ταινία Emma Blue η οποία πήγε στις Κάννες το 2010 της άνοιξε το δρόμο για διεθνή καριέρα. Η Δέσποινα Μοίρου ζει πλέον μόνιμα στο Λος Άντζελες, έχει δικό της ατζέντη και ετοιμάζεται να παίξει και σε … θρίλερ! Η Ελληνίδα ηθοποιός έχει μαγέψει το Χόλιγουντ και όχι άδικα! «Τη στιγμή που η αμερικανική αγορά έδειξε ενδιαφέρον για μένα, για το ταλέντο μου, θα ήταν κουτό να μην κινηθώ προς τα εκεί». Ωστόσο, κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ανταπεξέλθει για να παραμείνει στο προσκήνιο. «Περνάω από πολλές οντισιόν για να πάρω έναν ρόλο, ξυπνάω νωρίς για να πάω στο πλατό, μελετάω πολλά σενάρια, μελετάω τη γλώσσα- αν και τελικά η προφορά δεν μετράει. Ο ατζέντης μου μου είπε να μη με απασχολεί η προφορά γιατί τους γοητεύει κιόλας» λέει η ηθοποιός. Η ευτυχία βέβαια είναι διπλή για την Δέσποινα Μοίρου, αφού εκεί όπως φαίνεται βρήκε και τον άντρα της ζωής της. "Είναι Αμερικανός, αλλά όχι νεαρός. Μου αρέσουν οι ώριμοι άντρες" αναφέρει, αποφεύγοντας να μιλήσει περισσότερο για τον έρωτα της, που διανύει τις πρώτες του μέρες. Ωστόσο, μιλά για το πώς είναι οι σχέσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. «Βλέπω μια ειλικρίνεια στις σχέσεις. Λένε «σ’αγαπώ» και το εννοούν, χωρίς δεύτερες σκέψεις» δηλώνει, ενώ όσον αφορά το πως βλέπει η ίδια τον έρωτα αναφέρει «Εγώ σκέφτομαι με την καρδιά και ερωτεύομαι με το μυαλό. Για να ερωτευτώ έναν άντρα πρέπει να με ενθουσιάσει το μυαλό του. Αν δεν έχειπροσωπικότητα, δεν μπορεί να με μαγέψει, όσο ωραίος και αν είναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου