Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

«Βόμβα» του περιοδικού Stern που ξεσκεπάζει την συμμορία Σημίτη.

20120621-211245.jpgΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (μπήκαμε στο ευρώ-Σημίτης, Παπαδήμ(ι)ος- επειδή συνέφερε την Γερμανία)
«Βόμβα» του περιοδικού Stern για τη γερμανική καγκελαρία
Η Καγκελαρία γνώριζε εγκαίρως τους κινδύνους της εισόδου της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό «Stern», επικαλούμενο εσωτερικά έγγραφα από την Καγκελαρία και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Eurostat ήδη στις αρχές του 1999, σε 2 έγγραφά της, προειδοποιούσε την Επιτροπή για πιθανά

παραποιημένα ελληνικά στατιστικά στοιχεία, αλλά οι προειδοποιήσεις «αποκρούστηκαν». Επιπλέον, στις 12 Μαΐου του ίδιου έτους, ο Πρόεδρος της Eurostat, σε σημείωμα προς τον τότε Επίτροπο για Οικονομική και Νομισματική πολιτική Yves-Thibault de Silguy ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε χρησιμοποιήσει πιθανότατα τις μεταβιβαστικές πληρωμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου, με τρόπο παράτυπο, να βελτιώσουν τα δημοσιονομικά μεγέθη του προϋπολογισμού, για να λάβει την απάντηση: «Υποθέτω ότι η Eurostat ούτε σχεδιάζει διορθώσεις στους αριθμούς ούτε επιθυμεί να συνεχίσει την συζήτηση για το θέμα αυτό». Όπως αναφέρεται στο άρθρο, στις αρχές του 2000, η Καγκελαρία διέθετε σειρά αρνητικών εισηγήσεων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας, με προειδοποιήσεις για το μεγάλο αναλογικά εμπορικό έλλειμμα, τη μεγάλη εξάρτηση από τις κοινοτικές επιδοτήσεις, αλλά και για τους κινδύνους που απειλούν την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας. Σημείωναν δε ότι η χώρα δεν ήταν έτοιμη για το «σοκ της εισόδου στην Ευρωζώνη». Στο περιοδικό υπογραμμίζεται ότι ως τώρα ο τότε Καγκελάριος Gerhard Schröder, όποτε ερωτάτο, παρέπεμπε στην θετική ψήφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αναφέρεται δε ότι αν και ζητήθηκε το σχόλιό του για τα νέα στοιχεία, αρνήθηκε να τοποθετηθεί. Το ίδιο συνέβη και με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου