Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Της Πατρίδας μου οι προδότες !

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης. 

-Όλες οι Ελληνικές Κυβερνήσεις που πέρασαν, που αντί να σχεδιάσουν δημογραφική πολιτική έτσι ώστε να αυξηθούν οι γεννήσεις, αποδεκατίζουν τον πληθυσμό της χώρας με τις πολιτικές τους. -Το Υπουργείο Εξωτερικών και ο εκάστοτε Υπουργός, που ενώ η Τουρκία συνεχώς προσβάλλει τη χώρα μου, είτε αδρανούν (κοινώς "τουμπεκί" ), είτε κάνουν δηλώσεις αναξιοπρέπειας, υποτέλειας και φόβου. -Η πνευματική ηγεσία είτε της Ακαδημίας, είτε του Υπουργείου Παιδείας, που αφήνει... τον κάθε ανθέλληνα τυχάσπαρτο να λαθροχειρεί στην Ιστορία του Έθνους μας, έχοντας απότερο σκοπό τη λοβοτομή και εξαφάνιση της εθνικής συνείδησης της νέας μας γενιάς. -Όσα Ελληνικά κόμματα, που με την μικροπολιτική τους σκοπιμότητα διχάζουν συνεχώς τους Έλληνες του Εξωτερικού, αντί να συστρατεύσουν την ομογένειά μας και να την μετατρέψουν σε υπερόπλο σε όλα τα μήκη και πλάτη του......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου