Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Μεγάλωσαν μαζί, μπήκαν μαζί στην ΕΛ.ΑΣ., έφυγαν μαζί από τη ζωή!

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ

Ήταν μαζί από παιδιά. Ήταν μαζί στην αστυνομία. Ήταν δίδυμο στην ομάδα ΔΙΑΣ. Δεν τους χώρισε ούτε ο θάνατος. Πρόκειται για ένα από τα πιο τραγικά παιχνίδια της μοίρας....

Θρήνος για τους 2 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που τα ξημερώματα έχασαν τη ζωή τους στη λεωφόρο Μεσογείων εν ώρα υπηρεσίας. Κάτι η υπερβολική ταχύτητα, κάτι η ....

απροσεξία της στιγμής, οι δύο αστυνομικοί, παρότι φορούσαν κράνος και προστατευτικά ρούχα, βρέθηκαν βαριά τραυματισμένοι από τα προστατευτικά κολωνάκια στο διάζωμα.

Οι δύο αστυνομικοί, 30 και 31 ετών, αντίστοιχα, επέστρεφαν στη βάση τους. Όμως η μοίρα τους είχε στήσει καρτέρι, μόλις λίγα μέτρα από την είσοδο του κτηρίου της υπηρεσίας τους.


Στη συμβολή των οδών Μεσογείων και Φειδιππίδου, πιθανόν λόγω υπερβολικής ταχύτητας και κακού υπολογισμού στη στροφή, ο 31χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής η οποία καρφώθηκε στα κολωνάκια που βρίσκονται στο διάζωμα.


Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τα δύο παληκάρια, μεταφέροντάς τα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Όμως δεν άντεξαν και υπέκυψαν στα τραύματά τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, οι δύο αστυνομικοί κατάγονταν από το ίδιο χωριό, στην Αργολίδα. Μεγάλωσαν μαζί. Ήταν αχώριστοι φίλοι. Μπήκαν ταυτόχρονα στην αστυνομία, όπως και στην ομάδα ΔΙΑΣ, όπου σχεδόν πάντα έκαναν μαζί βάρδια. Και τελικά, έφυγα μαζί από τη ζωή.


Από τα πιο τραγικά παιχνίδια της μοίρας.


http://planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου