Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Της έλιωσε το κεφάλι για ένα κινητό τηλέφωνο

Της έλιωσε το κεφάλι για ένα κινητό τηλέφωνοΑνατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο δράστης της Πάρου για την ...
επίθεση εναντίον της 15χρονης κοπέλας. Ο 21χρονος, ο οποίος συνελήφθη στον Πειραιά, ανέφερε ότι είδε την άτυχη κοπέλα να κάθεται στα βράχια και να ακούει μουσική. Την αιφνιδίασε για να της κλέψει το κινητό τηλέφωνο. Η 15χρονη αντιστάθηκε και εκείνος της χτύπησε το κεφάλι στα βράχια. Η μικρή εξακολούθησε να αντιστέκεται, εξαγριώνοντας τον δράστη, ο οποίος άρχισε να τη χτυπά με περισσότερη μανία. Όταν η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της από τα χτυπήματα, ο 21χρονος φέρεται να ασέλγησε πάνω της. Ο 21χρονος έχει υποδείξει το σημείο κοντά στα βράχια που σύμφωνα με την ομολογία του, έσπευσε να ξεφορτωθεί το κινητό της 15χρονης ενώ αστυνομικοί σπεύδουν να το εντοπίσουν. Ο Πακιστανός έχει ήδη μεταφερθεί στη Σύρο και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Οι Αρχές οδηγήθηκαν στον εντοπισμό του δράστη, όταν ο εργοδότης του κατήγγειλε στην αστυνομία πως λίγες μέρες μετά την επίθεση ο 21χρονος ζήτησε να πληρωθεί και να φύγει «για προσωπικούς λόγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου