Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΒΟΛΕΨΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!!!

voyli123Αντιπρόεδροι, πρώην πρόεδροι πολιτικοί αρχηγοί, μέχρι και ο Νίκος Μιχαλολιάκος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όλοι τακτοποιούν τα δικά τους παιδιά στη βουλή...
Απο τον Βύρωνα Πολύδωρα τον πρόεδρο της μιας ημέρας που βόλεψε την κόρη του στο γραφείο του στη Βουλή μέχρι τον Πάνο Καμμένο που διόρισε τον συνονόματο συγγενή του στο κοινοβούλιο... Όλοι οι δρόμοι για τους κολλητούς των πολιτικών οδηγούν στο κοινοβούλιο...Δείτε παρακάτω μερικούς απο τους τακτοποιημένους και βγάλτε τα συμπεράσματα σας!!!
voylikialloi8
voylikialloi10voylikialloi11voylikialloi12voylikialloivoylikialloi1voylikialloi2voylikialloi3voylikialloi4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου