Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Σίγουρα δουλεύει ο 'Ξένιος Δίας'.?..Πανηγύρι λαθρομεταναστών,παρεμπορίου και ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας..Δείτε το φωτορεπορτάζ..


Οι φωτογραφίες είναι από το πρωί 26-8-12 . Δυστυχώς δεν μπορεσα να παω αρκετα κοντα για ευνοητους λογους.
Αυτο το πανηγυρι λαθρομεταναστων,παραεμποριου και σιγουρα ναρκωτικων συμβαινει ακριβως κατω απο τα σπιτια μας χωρις να νοιαζεται κανεις.
Οι φωτος ειναι απο τα Κατω Πατησια στο υψος του Αγιου Νικολαου.

Αυτα για τα παραμυθια του κυριου Δενδια περι λαθρομεταναστευσης, εγκληματικοτητας, παραεμποριου κλπ κλπ.Μην ξεχασουν οι αστυνομικοί  να πανε κανεναν καταστηματάρχη της περιοχής στο αυτοφωρο γιατι δεν εκοψε απόδειξη...και απ έξω ας γίνεται της.....#%@&@^@%...


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου