Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ελλάδα μου πόσο σε αγαπώ !...Πατρίδα μου

Τζούντο: «Χάλκινος» ο Ηλίας Ηλιάδης...Φώναξε ο  Ηλίας Ηλιάδης...δείχνοντας το Εθνόσημο !
Ολυμπιονίκης στο τζούντο ο Ηλίας Ηλιάδης
Το τζουντό και  Ο Ηλίας Ηλιάδης έφερε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς
του Λονδίνου, καθώς νίκησε με yuko (1-0) τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Καμίλο στον μικρό τελικό της κατηγορίας των  -90 κιλών. Αυτό είναι το δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο που κατακτά ο Ηλιάδης για τη χώρα μας σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το χρυσό της Αθήνας το 2004 στην κατηγορία -τότε- των -81 κιλών.

Για να φτάσει ο Ηλιάδης στον μικρό τελικό πέτυχε μια άνετη νίκη στα ρεπεσάζ. Ο έλληνας ολυμπιονίκης επικράτησε μόλις σε 39'' με ippon του Αυστραλού Μαρκ Αντονι (10-0).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου