Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ένας Έλληνας κρυβόταν πίσω από την επιτυχία του Στιβ Μπρακς

Ένας Έλληνας κρυβόταν πίσω από την επιτυχία του Στιβ ΜπρακςΈνας ομογενής επιχειρηματίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πείσει τον Στιβ Μπρακς να διεκδικήσει την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος Βικτωρίας και από την θέση αυτή να εκλεγεί πολιτειακός πρωθυπουργός κερδίζοντας διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. Πρόκειται για το Νίκο Μπαντούνα, τον ρόλο και στην στήριξη του οποίου αναγνώρισε δημόσια ο κ. Μπρακς κατά την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του «A Premier's State- Steve Bracks» που έγινε στο ελληνικό εστιατόριο του Camberwell «George's». Ο κ. Μπρακς ευχαρίστησε και εγγράφως τον κ. Μπαντούνα για την πολυετή υποστήριξη που του παρέχει. Ο πρώην Εργατικός πρωθυπουργός της Βικτορίας, που παραιτήθηκε πριν μερικά χρόνια αιφνιδιαστικά και οικειοθελώς από το πρωθυπουργικό αξίωμα «για οικογενειακούς λόγους», εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του σήμερα είναι και στο διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας Hellenic Beirut Bank.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου