Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Η απάντηση του συναγωνιστή Κουκούτση για το επεισόδιο με συριζαίους και πακιστανούς στη βουλή

Η απάντηση του συναγωνιστή Κουκούτση για το επεισόδιο με συριζαίους και πακιστανούς στη βουλήΟ βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης έκανε ότι θα έπρεπε να είχαν κάνει προ πολλού άλλοι βουλευτές των άλλων κομμάτων. Πέταξε με τις κλοτσιές από το ελληνικό κοινοβούλιο τον εμπρηστή και όχι μόνο της "Μαρφιν" αρχηγό της Ανταρσίας Κωσταντίνου και τον πρόεδρο των "λαθροπακιστανών" και καταζητούμενο με διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ για διακίνηση "λαθρομεταναστών" Αslam. Ποιός είναι ο Αslam που απειλεί με πόλεμο τους Ελληνες; Ποιός είναι o Αslam που βάζει τους "λαθρομετανάστες" να βεβηλώνουν τον Αγνωστο Στρατιώτη; Από πότε η "λαθρομετανάστες" έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν κατά παράβαση του Συντάγματος και να φτιάχνουν συλλόγους ενώ δεν είναι νόμιμοι στη χώρα; Πώς πήρε ο Αslam κάρτα παραμονής από το Αλλοδαπών ενώ ήταν καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα, όχι για τις "ιδέες του" αλλά για διακίνηση "λαθρομεταναστών";Κύριε Δένδια ξέρετε τίποτα; Μάλλον όχι. Μάλλον να κάνουμε επερώτηση για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Οσο για την "καλή μας" συνάδελφο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου, της ευχόμαστε περαστικά. Οχι γιατί είναι άρρωστη αλλά γιατί έχει χάσει την επαφή με το πολιτικό περιβάλλον του σήμερα. Δεν έχει αντιληφθεί τίποτα, δεν έχει αντιληφθεί ότι οι καιροί άλλαξαν. Οι "Εθνικιστές" είναι και μέσα και έξω από το κοινοβούλιο και θα παρεμβαίνουν παντού. Εμπρός να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να "καθαρίσουμε" τη χώρα από την λαθρομετανάστευση. Χρυσή Αυγή παντού να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου