Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος και Βασούλα Ρύντεν

Σας ενημερώνω για μια αίρεση που έχει μάλλον φουντώσει μέσα και στην ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία μας:
Πρόκειται για την αίρεση της Βασούλας Ρύντεν Πεντάκη η οποία δυστυχώς προβάλλεται και από Ορθόδοξους Πατριάρχες όπως ο Σεραφείμ Κυκκώτης λόγους και κηρύγματα του οποίου συχνά βλέπω και στην ιστοσελίδα Αγιορείτικο Βήμα:

http://www.agioritikovima.gr/eipan/9724-zimpampoue-era


...ο Σεβασμιότατος ο οποίος υποστηρίζει τη "θεόπνευστη" Βασούλα Ρύντεν είναι ο Σεβ. Μητροπ. Ζιμπάμπουε Σεραφείμ Κυκκώτης και το Αγιορείτικο Βήμα δεν έχει πάρει καμιά θέση για την...

εν λόγω κυρία αν και επανειλημμένα το έχω ζητήσει μέσω e-mail.
(Έχω προσπαθήσει να στείλω και σχόλιο αλλά πρέπει να το κάνω μέσω Facebook στο οποίο αρνούμαι να γραφτώ.)
Κατά τον ίδιο τρόπο και ο κ. Σωτηρόπουλος διαχειριστής της ιστοσελίδας «Ελλάς Ορθοδοξία» σιωπά για τη Βασούλα αν και έχω επιμείνει πολύ.

Η φωτογραφία που δημοσιεύεται στο Αγιορείτικο Βήμα του συγκεκριμένου μητροπολίτη είναι ολόιδια και πιθανότατα παρμένη από τον παρακάτω σύνδεσμο και μάλλον έχει υποστεί επεξεργασία (αφαίρεση του προσώπου που στέκει πίσω του). Ο σύνδεσμος, αναφέρει αρκετά για τον εν λόγω μητροπολίτη και τη Βασούλα του...
http://aktines.blogspot.gr/2010/01/blog-post_8157.html

Λίγο καιρό πριν στην συνάντηση που είχαμε με τον πνευματικό μας διαπιστώσαμε πως και εκείνος είχε πέσει στην πλάνη της Βασούλας και μας παρότρυνε μάλιστα να προσευχόμαστε με τις δικές της «θεόπνευστες» προσευχές. Εννοείται πως τώρα αναζητάμε νέο Πνευματικό.


Τριβέλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου