Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τσίπρας: "Να ανοίξουμε τα σύνορα ! ...Eμείς να μείνουμε Αλέξη ;

Καλά λέει ο λαός χαζό παιδί χαρά γεμάτο...Ε ρε γλέντια που θα κάνουν στη Χρυσή Αυγή !!
Ο Τσίπρας ζήτησε λέει απο τον Αβραμόπουλο να ''φιλοξενήσουμε ''  Σύριους πρόσφυγες κατά τα πρότυπα τους Παλαστίνιους !
Αφού κόβουμε τους Στρατιωτικούς ,τους Αστυνομικούς
και τους Έλληνες γερόντους να δώσουμε και  απο το ΄΄περίσσευμα΄΄ μας και στους Σύριους ...Για αυτό ο Αβραμόπουλος ζήτησε να φύγει το καθεστώς Άσαντ !

Εδώ ο κόσμος καίγεται -εντός και εκτός της Ελλάδας-  και το πρόβλημα του Α. Τσίπρα είναι να φέρει και άλλους αλλοδαπούς στη χώρα! Οι ψεκασμοί καλά κρατούν!

Προφανώς οι αλλοδαποί που έχουμε συγκεντρώσει είναι  λίγοι  και δεν του βγαίνουν του Σύριζα τα ψήφια .

 Ζήτησε  δε από τον υπουργό Εξωτερικών "να παρέμβει η χώρα μας, προκειμένου να υπάρξει βοήθεια από την ΕΕ, για να διερευνηθεί η δυνατότητα φιλοξενίας, από τη δική μας την πλευρά, προσφύγων !!!! 

 Τι είχες Γιάννη ...Κουκιά σπέρνω αλήθεια κάποιοι έχουν την αίσθηση οτι εδώ αφού δεν έχουμε ψωμί να φάμε, χαλβά παζαρεύουμε;

Τι χαμπάρια μπάρμπα; εμείς οι Έλληνες να  μείνουμε  Πατριώτη ; ή να πάρουμε των οματιών μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου