Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Έξι ομογενείς κροίσοι στη φετινή λίστα του «Forbes»

image
Διαπρέπουν στην Αμερική
Στη φετινή λίστα του περιοδικού «Forbes» με τους 400 πιο πλούσιους Αμερικανούς πολίτες «φιγουράρουν» έξι ομογενείς, η συνολική περιουσία των οποίων ξεπερνά τα 14 δισεκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρει ο Εθνικός Κήρυκας της Νέας Υόρκης, στην 92η θέση βρίσκεται ο ελληνο-ιταλικής καταγωγής Τζον Πολ Ντετζόρια (φωτο), με την
περιουσία του να ανέρχεται στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Μεγάλο μέρος των ετήσιων εσόδων του είναι από την εταιρεία του, «John Paul Mitchell Systems», που παρασκευάζει προϊόντα για τα μαλλιά.

Στην 132η θέση ακολουθεί ο καταγόμενος από τη Νίσυρο Τζον Κατσιματίδης, με περιουσία που ανέρχεται στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο ομογενής κροίσος που ζει στη Νέα Υόρκη, είναι ιδιοκτήτης της αλυσίδας σουπερμάρκετ «Red Apple Group», ενώ δραστηριοποιείται και στον τομέα της ενέργειας.

Ο επόμενος ομογενής στον κατάλογο του «Forbes» , είναι...

ο Τζιμ Ντέιβις, ιδιοκτήτης της εταιρείας αθλητικών ειδών «New Balance», με περιουσία στα 2.1 δισεκατομμύρια δολάρια και καταλαμβάνει την 239η θέση.

Στην 250η θέση βρίσκεται ο Μάικλ Τζαχάρης, με προσωπική περιουσία 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας. Στην ίδια θέση είναι και ο ομογενής Τζορτζ Αργυρός, που ασχολείται με τον κτηματομεσιτικό τομέα και κατέχει περιουσιακά στοιχεία ύψους 1,9 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Τέλος, στην 360η θέση βρίσκεται ο Ντιν Μητρόπουλος, από το Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ, με την προσωπική του περιουσία να αγγίζει τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου