Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

«Ζούμε σε μια χώρα όπου ο πρωθυπουργός είναι ρατσιστής", δήλωσε ο Ναΐμ Ελ Gadour στη Hurriyet !

Απίστευτο ! Σε πρωτοσέλιδο της Τούρκικης εφημερίδος Χουριέτ ο ''Ελληνας'' κατά δήλωση του Πρόεδρος των Μουσουλμάνων Ελλήνων Ναΐμ Ελ Gadour απειλεί να μηνύσει το Ελληνικό κράτος για το τζαμί του Βοτανικού ...κάνει λόγο για πολίτες της Θράκης Τουρκικής καταγωγής  και
εγκαλεί το Ελληνικό κράτος γιατί δεν διαθέτει χρήματα για Τζαμί ! Μιλάει για νεοναζί τους Βουλευτές
της Χρυσής Αυγής ...Πόσο ακόμη  αυτός ο άνθρωπος πρέπει  να παραμείνει στην Ελλάδα κ.κ Ρουπαικώτη και Δένδια ; 
«Ζούμε σε μια χώρα όπου ο πρωθυπουργός μας είναι ρατσιστής", δήλωσε ο Ναΐμ Ελ Gadour, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης στην Ελλάδα.

"Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, είπε ότι οι μετανάστες είναι εισβολείς, που  εισέβαλαν στην Ελλάδα," δήλωσε σε συνέντευξη στην Αθήνα.

Σαμαράς έχει δεσμευτεί να πατάξει την παράνομη λαθρομετανάστευση την οποία ονόμασε «άοπλη εισβολή" πριν από την εκλογή του τον Ιούνιο.

Υπάρχουν περίπου 500.000 μουσουλμάνοι στην Ελλάδα -  ενώ πολλοί από τους παράνομους μετανάστες - συμπεριλαμβανομένης μιας κοινότητας πάνω από 100.000  πολίτες τουρκικής καταγωγής στα βορειοανατολικά της χώρας.

Το συνέδριο συζήτησε την Παρασκευή ταινία "αθωότητα των μουσουλμάνων" που έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο από τη βία, εξαπλώνεται σε 20 χώρες και αφήνοντας πάνω από 30 νεκρούς.
A Muslim man reads a Koran during a prayer to celebrate the first day of the Muslim holiday of Eid-al-Fitr in an indoor hall of the Olympic Complex in Athens August 19, 2012. REUTERS photo
El Gadour είπε ότι η ταινία ήταν «ασέβεια» στο 1,8 δισεκατομμύριο μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο και να "χρησιμοποιείται" κατά του Ισλάμ.

Αλλά οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα δήλωσαν ότι έχουν άλλες ανησυχίες τώρα

Υπάρχει μια ανησυχητική αύξηση των ξυλοδαρμών και εκφοβισμού των μεταναστών, ιδιαίτερα μετά την πολιτική άνοδο της Χρυσής Αυγής, πρώην νεοναζί ομάδα που εξελέγη πρόσφατα 18 βουλευτές στο κοινοβούλιο.

"Είναι είναι πολύ επικίνδυνοι», δήλωσε ο El Gadour.


El Gadour είπε ότι η κοινότητα δεν είχε άλλη επιλογή από το να μηνύσει την ελληνική πολιτεία.

«Η προσφυγή στη δικαιοσύνη είναι η μόνη επιλογή», ​​είπε,  ότι τα χρήματα που προορίζονται για το έργο είχε ανεξήγητα εξαφανίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου