Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Πολιτική/ Οικονομία Τι κρύβεται πίσω από τη διαρροή απόρρητων εγγράφων από το υπουργείο Οικονομικών;

Μυστήριο» καλύπτει την υπόθεση της διαρροής απόρρητων εγγράφων από το υπουργείο Οικονομικών. Αν και αρχικά η διαρροή εμφανίστηκε ως επίθεση των...
Anonymous στα ψηφιακά αρχεία, ωστόσο διαπιστώθηκε πως οι υπολογιστές από τους οποίους εκλάπησαν τα συγκεκριμένα αρχεία δεν ήταν συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο. Οι Αρχές τώρα εξετάζουν, σύμφωνα με το «Έθνος» , το ενδεχόμενο να υπάρχει ένα οργανωμένο κύκλωμα υποκλοπής που δρα στο εσωτερικό του υπουργείου Οικονομικών, έχει πρόσβαση στους διαβαθμισμένους υπολογιστές και βγάζει απόρρητα έγγραφα στη δημοσιότητα. Τα έγγραφα που διέρρευσαν περιλαμβάνουν σύμφωνα με τα «Νέα» αποκρυπτογραφημένα τηλεγραφήματα του υπουργείου Εξωτερικών, έγγραφα για τα ομόλογα, τις ελληνικές τράπεζες, το υπουργείο Μεταφορών, τον ΟΣΕ, το υπουργείο Παιδείας, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και άλλες υπηρεσίες. Τα συγκεκριμένα έγγραφα χρονολογούνται από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι και πριν από λίγες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου