Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Απεργία στην ΕΡΤ (Για να μην γίνει.. ΥΕΝΕΔ) για τα πολλαπλά κρούσματα λογοκρισίας‏.

Σε έκτακτη γενική συνέλευση οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες και κινηματικές δράσεις από τις 30 Οκτωβρίου για την απόφαση καρατόμηση των συναδέλφων, Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη, διαμαρτυρόμενοι για πολλαπλά κρούσματα λογοκρισίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των δημοσιογράφων: 
«ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΡΤ»..


Σε έκτακτη γενική συνέλευση οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ αποφάσισαν ομόφωνα να προχωρήσουν από τις 30 Οκτωβρίου σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και κινηματικές δράσεις μέχρι την ανάκληση της απόφασης καρατόμησης των συναδέλφων Κ.Αρβανίτη και Μ. Κατσίμη , διαμαρτυρόμενοι για τα πολλαπλά κρούσματα λογοκρισίας , αποκορύφωμα των οποίων υπήρξε η ''αναστολή μέχρι νεωτέρας '' της παρουσίασης της εκπομπής ''Πρωινή Ενημέρωση'' από τους συναδέλφους.
Υπενθυμίζουμε και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Δημοσιογράφων για την προθεσμία που θέσαμε σε ότι αφορά τα υπόλοιπα θέματα που μας απασχολούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου