Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Συμπληρώθηκε το «δημοκρατικό» πορτρέτο της «Βουλής»

Γράφει ο πολίτης Π. Παπαγαρυφάλλου
Η Ελλάδα έφθασε εδώ που έφθασε όχι μόνο με την «φροντίδα» των μαφιόζων πολιτικών και τη χαζοχαρούμενη σιωπούσα δημοσιογραφία, αλλά και την ένοχη σιωπή του λεγόμενου πνευματικού κόσμου και της ακαδημαϊκής τάξης!
Ένας ολόκληρος κόσμος της καριέρας και των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνετέλεσε να φθάσουμε εδώ που φθάσαμε!
Εσχάτως, κάποιοι του ακαδημαϊκού χώρου εμφανίζονται σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή και μας δίνουν τα... φώτα τους, που είχαν κρύψει στο σεντούκι!
Τι ανθρωπάκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου