Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Νέα αρχαία πόλη βρέθηκε στη Σμύρνη...



Άλλη μια αρχαία πόλη με μοναδικά μωσαϊκά, έφερε στο φως η σκαπάνη των αρχαιολόγων, στη Σμύρνη. Υποστηρίζεται πως ενδεχομένως πρόκειται για την αρχαία πόλη Δυτική Ζεύγμα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο «Αναντολού».

Τόσο όμως, στο τηλεγράφημα του τουρκικού πρακτορείου, όσο και στο δημοσίευμά της η «Χουριέτ», παραλείπουν να αναφέρουν ότι πρόκειται για αρχαία ελληνική πόλη.

Τα ερείπια της πόλης που χρονολογείται πριν από 1.700 χρόνια, ανακαλύφθηκαν σε ανασκαφές που έγιναν στη συνοικία Kemalpaşa της Σμύρνης.

Ο Τούρκος αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού και Μουσείων Osman Murat Süslü, σε συνέντευξη Τύπου είπε πως τα μωσαϊκά που ανακαλύφθηκαν, αλλά και η δομή της αρχαίας αυτής πόλης αναμένεται να προσελκύσουν πολλούς τουρίστες.

 «Είναι λυπηρό πάντως¨- πρόσθεσε- «ότι είχαν προηγηθεί παράνομες εκσκαφές».



Πηγή: ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου