Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κρίτων Αρσένης γιος της Μαρίας Αρσένη ...με 20χιλ ευρώ το μήνα !(video)

Δεν θα τον πείραζε αν η εταιρία ήταν Αμερικάνικη ...H παρέα του Παπανδρέου έχει σχέδιο
 Ποιός είναι ο Κριτων Αρσένης και γιατί   προσπαθεί να μπλοκάρει τις έρευνες στο Ιόνιο για πετρέλαια. Πιστεύετε οτι κινείται από (ταπεινά κίνητρα για οικολογία και τρίχες κατσαρές;) Ποιος είναι και γιατί προορίζεται ...;
Ένας από τους 3 γιους της Μαρίας Αρσένη (τέως Βουλευτίνα Πιερίας, από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ και Υφυπουργός Παιδείας υπό τον Γιώργο Παπανδρέου)
αφού σπούδασε στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας πέρασε δυο χρόνια και στο....Harvard 
¨Εκανε πρακτική στη Βουλγαρία και στη Τουρκία χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του 

Κρίτων Αρσένης.  Ποιος φαντάζονταν  ποτέ ότι ο άνθρωπος αυτός θα γινόταν ευρωβουλευτής.  Και όμως έγινε. Επελέγη από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου   να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Ευρωβουλή και να λαμβάνει κάθε μήνα έναν μισθό των 20.000 ευρω στην τσέπη του.
Ο Κρίτων είναι , γιος της Μαρίας Αρσένη η οποία διατέλεσε νομάρχης Πιερίας επί ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του 1980 και κατόπιν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πάλι στην Πιερία. (μήπως η λέξη οικογενειοκρατία σας θυμίζει κάτι;).  Επί της ουσίας δηλαδή είναι ένα παιδί ευκατάστατης οικογένειας.
Τι είπε το κ(α)λόπαιδο   (δείτε το video)
Ότι κάνουμε τις σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο και την Κρήτη ακριβώς για να δούμε αν υπάρχει πιθανότητα να έχουμε εκεί πετρέλαια ή φυσικό αέριο.
Αν εντοπίσουμε περιοχές όπου υπάρχει αυτή η πιθανότητα θα πρέπει να κάνουμε δοκιμαστικές γεωτρήσεις για να δούμε αν όντως υπάρχει και αν είναι αξιοποιήσιμο.
Ότι ακόμη και αν βρούμε πετρέλαια ή φυσικό αέριο, αυτά σε αντίθεση με το τι γίνεται στη Νορβηγία θα αξιοποιηθούν από ξένες εταιρίες. Ότι τα οποιαδήποτε έσοδα στο δημόσιο από την εμπορία και πώληση φυσικού αερίου θα έρθουν το νωρίτερο μετά από περίπου 7 χρόνια.
Ότι είναι μύθος ότι θα έχουμε φθηνό πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Η τιμή του πετρελαίου αποφασίζεται στα διεθνή χρηματιστήρια και ανεβαίνει διαρκώς. Ανεβαίνει το ίδιο για τους πολίτες όλων των ανεπτυγμένων χωρών είτε αυτές παράγουν πετρέλαιο είτε όχι.
(Τα ίδια δεν έλεγε και ο Παπανδρέου ...δηλαδή τι το θέλετε το πετρέλαιο βρε Έλληνες αφού το εισάγουμε εμείς )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου