Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Η σκλαβιά τωρα και ηλεκτρονικά για τις γυναίκες στη Σαουδική Αραβία

Η Σαουδική Αραβία ήταν η μοναδική χώρα στον κόσμο που οι γυναίκες δεν έχουν το δικαίωμα να οδηγούν αυτοκίνητο ή να ταξιδεύουν χωρίς τον «κηδεμόνα» τους, δηλαδή χωρίς την άδεια του συζύγου ή του πατέρα τους, σαν να μην έφτανε αυτό τώρα πια και να θέλουν να εγκαταλείψουν την χώρα τους δεν μπορούν να κουνήσουν ρούπι! Οι σαουδαραβικές αρχές εγκατέστησαν ένα νέο ηλεκτρονικά σύστημα το οποίο προειδοποιεί τις οικογένειες των γυναικών την στιγμή ακριβώς που πάνε να περάσουν τα σύνορα της χώρας! Με ένα SMS θα ενημερώνεται ο άνδρας που έχει υπό την εποπτεία του μία γυναίκα, όταν εκείνη επιχειρήσει να εγκαταλείψει την χώρα! Έτσι γίνεται ακόμη πιο ασφυκτικός ο κλοιός για τις γυναίκες, καθώς στην Σαουδική Αραβία εφαρμόζεται αυστηρά ο ισλαμικός νόμος και τα δικαιώματα των γυναικών είναι ανύπαρκτα. Η απόφαση αυτή των αρχών έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από φεμινιστικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου