Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Αποκάλυψη βόμβα από την Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ

Εγγραφο ΔΝΤ που προειδοποιούσε ότι «το πρόγραμμα δεν βγαίνει, θα έρθει βαθειά ύφεση και θα διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός». Την ύπαρξη εγγράφου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με ημερομηνία....
29.3.2010 προς τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας με το οποίο του επισήμαινε ότι το μνημόνιο θα φέρει βαθειά ύφεση, θα δοκιμάσει τον κοινωνικό ιστό και δεν πρόκειται να υλοποιηθεί αποκάλυψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Συγκεκριμένα, κατά την τοποθέτησή της στην συζήτηση της προτάσεως για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο, εξήγησε ότι διάβασε την δικογραφία με τις καταγγελίες Ρουμελιώτη η οποία περιλαμβάνει δύο αποκαλυπτικά έγγραφα: «Το πρώτο είναι ένα ΦΑΞ του κ. Ρουμελιώτη προς τον κ. Προβόπουλο με το οποίο του γνωστοποιούσε απόρρητο έγγραφο του ΔΝΤ με ημερομηνία 29.3.2010 (σ.σ. προ της υπογραφής του μνημονίου) που ανέφερε ότι το πρόγραμμα θα φέρει βαθειά ύφεση, θα δοκιμάσει τον κοινωνικό ιστό και δεν είναι εφικτό να εφαρμοστεί. Το δεύτερο περιλαμβάνει την ενημέρωση της ελληνικής πρεσβείας από το ΔΝΤ ότι το Ταμείο ουδέποτε θα ζητούσε από μια χώρα να προχωρήσει σε ακαριαία μείωση χρέους σε ένα έτος. Από αυτό το έγκλημα υπήρξαν κερδισμένοι. Κέρδισαν οι κερδοσκόποι των αγορών και όσοι κατείχαν τα CDS».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου