Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Στη Τουρκία έχει ''δουλέψει '' ο ...Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αρσένης

 Ο Κρίτων, το πετρέλαιο και τα... δελφίνια!
Γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο ...Το κωλόπαιδο  που προσπαθεί να μπλοκάρει τις έρευνες της Ελλάδος για πετρέλαιο στο Ιόνιο (εκτός των Αλβανών βεβαίως -βεβαίως )και που τους μάζεψε ο Παπανδρέου και τους έκανε Βουλευτές και Ευρωβουλευτές και αυτόν τον  Κρίτωνα Αρσένη!

εκτός από το ίδιο γυμναστήριο με τον Παπανδρέου έχουν κάνει και πρακτική εκπαίδευση στη Τουρκία !!

Στο ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Ευαγγελάτου παραδέχθηκε οτι ενήργησε μόνος του ,χωρίς να ενημερώσει το ΠΑΣΟΚ αυτό το κωλόπαιδο εισπράττει χιλιάδες Ευρώ από τους ¨ελληνες   και η μόνη του δουλειά του που έκανε μέχρι τώρα στην Ευρωβουλή ήταν να μπλοκάρει τις έρευνες της Ελλάδος στο Ιόνιο χάριν των δελφινιών ...Αλλά σε Ερώτηση δημοσιογράφου που δούλεψε ο Βουλευτης του Πασοκ μας αποκάλυψε οτι έχει κάνει την πρακτική του στην Τουρκία και στη Βουλγαρία ...Να το χαιρόσαστε σύντροφοι αυτό το πράμα και εις ανώτερα 
Για την Ιστορία ο Πρόεδρος της Βουλγαρία ςκαι πρώην Μπράβος υπόγραψε την συμφωνία για την μεταφορά του αγωγού του φυσικού αερίου ..η Μπιρμπίλη όχι που τους βρήκαμε αυτούς;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου