Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Κωλοτούμπες κοπριτών

Γράφει ο πολίτης Π. Παπαγαρυφάλλου

Στην Ελλάδα των μικρών, των νάνων και των «πονηρών», δεν έχουμε μόνο τις απίθανες κωλοτούμπες των λεγόμενων πολιτικών – που ευτέλισαν κάθε έννοια της πολιτικής – των λεγόμενων δημοσιογράφων και των κάθε λογής θεωρητικών αναλυτών, αλλά και τις εμετικές κωλοτούμπες των κοπριτών και κομματικών στελεχών.
Τούτοι οι τελευταίοι άρχισαν να δηλώνουν με το θράσος χιλίων Αυστραλοπιθήκων ότι
«εγώ δεν νομιμοποίησα ποτέ το σύστημα με την ψήφο μου»!
Όπως πάνε τα πράγματα, σε λίγο θ’ αναζητούμε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ  και της ΠΑΣΕΓΕΣ και δεν θα βρίσκουμε κανένα ψηφοφόρο! Ούτε θα λέει κανείς ότι έπαιρνε μέρος σ’ εκείνες τις φρικώδεις προεκλογικές συγκεντρώσεις που άρχιζαν από τους στύλους του Ολυμπίου Διος και κατέληγαν στο Πεδίο του Άρεως.
Εκείνο το τερατώδες και αρρωστημένο 85% - 90% των δύο εθνοκτόνων κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. από πού προέρχονταν;
Από τον Άρη;
Αυστραλοπίθηκοι: Πάψτε τουλάχιστον να μιλάτε και να προκαλείτε.
Είσθε συνυπεύθυνοι για το κακό που «βρήκε» την Ελλάδα. Και σεις το επιδιώξατε.
Γνωρίζατε τι κάνατε. Γνωρίζατε ποιους και γιατί ψηφίζατε!
Έλεος! Τσίπα ρε, λίγη τσίπα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου