Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται για τα κοιτάσματα του Ιονίου

Ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες για κοιτάσματα πετρελαίου στην Ελλάδα, τρεις μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για σεισμικές έρευνες στην περιοχή του Βορείου Ιονίου. Οι εταιρείες αυτές είναι η Tοtal, η Statoil και η EXXON. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Καθημερινή της Κυριακής, η νορβηγική εταιρεία PPetroleum Geo-Services, που πραγματοποιεί σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο....
και στη Νότια Κρήτη, έχει ολοκληρώσει το 35% της έρευνας και θα συνεχίσει να ερευνά νοτιότερα προς το Κατάκολο. Αξιοσημείωτο είναι ότι αν και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες, οι παραπάνω τρεις εταιρείες εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου