Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Εφιάλτης του πολιτικού συστήματος η Χρυσή Αυγή: Σταθερά τρίτο κόμμα με ανοδικές τάσεις!

Όσο και αν προσπαθούν με γελοίες κατηγορίες να μας συκοφαντήσουν και να μας φιμώσουν τα τουρκοκάναλα της διαφθοράς, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τυγχάνει ευρείας αποδοχής κι απήχησης στην ελληνική κοινωνία, γεγονός που αποδεικνύεται συνεχώς τους τελευταίους μήνες σε ΟΛΕΣ τις δημοσκοπήσεις. Βέβαια, θα τονίσουμε για.....
ακόμη μία φορά πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πολύ ψηλότερα από αυτά που εμφανίζουν, καθώς έχουμε ξεπεράσει το 15%.

Σε δημοσκόπηση της εταιρείας Rass για τον Τύπο της Κυριακής στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 25,5%, ακολουθεί η ΝΔ με 24,8%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή 9,1%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 5,7%, η ΔΗΜΑΡ με 5%, το ΚΚΕ με 4,8%, ενώ εκτός Βουλής μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, λαμβάνοντας μόλις 2,8%.

Το μόνο που κρατάμε από την εν λόγω δημοσκόπηση είναι το "ξεφούσκωμα" των ΑΝ.ΕΛ., ένα κόμμα - ανάχωμα στην δυναμική της Χρυσής Αυγής. Τώρα που ο... Καμμένος "κάηκε" το σύστημα πιθανότατα θα δημιουργήσει ένα νέο ανάχωμα, το οποίο βέβαια κι αυτό θα καταρρεύσει.

Υ.Γ. Να θυμίσουμε πως η Rass στην τελευταία δημοσκόπηση πριν τις εκλογές του Ιουνίου έδινε στην Χρυσή Αυγή 3,6%! Με την σωστή αναγωγή λοιπόν το ποσοστό μας αυτήν την στιγμή ξεπερνά το 17,5%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου