Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Καρχιμάκης σε Στρατούλη: Όταν εσείς δέρνατε;

Με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Δημήτρη Στρατούλη, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης επιτέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και στο κόμμα του, γράφοντας στο facebook:
"Αγαπητέ σύντροφε Στρατούλη. Χυδαία και απαίσια η δολοφονική επίθεση εναντίον σου από τα φασιστόμουτρα της Χρυσή Αυγής. Ειλικρινά....
ανεπίτρεπτη και φασιστογκαγκστερική, όταν όμως επιχειρούσατε και προπηλακίζατε και δέρνατε, ορισμένοι ακραίοι από σας, στελέχη του ΠΑΣΟΚ όχι  μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά και σε αμιγώς πολιτικές [Αγιοι Ανάργυροι, Λαμία, Αργυρούπολη, κ.λπ].
ΔΕΝ ήταν οι επιθέσεις αυτές ανεπίτρεπτες; Μήπως ήταν επιθέσεις δημοκρατικές και επιτρεπτές; ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΑΤΕ η ΥΠΟΝΟΜΕΥΑΤΕ, το δημοκρατικό δικαίωμα ενός πολιτικού φορέα και των στελεχών του να εκφράσουν δημοκρατικά τις απόψεις τους; ΕΚΚΟΛΑΨΑΤΕ κάποιοι από σας το αυγό του φιδιού και τώρα διαμαρτύρεστε γιατί βρήκαν δικαιολογητική βάση και άλλοθι τα ναζιστόμουτρα αντιγράφοντας τις πρακτικές ορισμένων από σας……..τις οποίες και ανεχόσαστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου