Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Μπερλουσκόνι: «Ίσως η Ιταλία εγκαταλείψει το ευρώ». Σχόλιο συνεργάτη μας.

"Η Ιταλία θα υποχρεωθεί να φύγει από την Ευρωζώνη εκτός και αν η ΕΚΤ αποκτήσει περισσότερη δύναμη ώστε να μπορεί να διασφαλίζει χαμηλότερο κόστος δανεισμού", δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως μεταδίδει το Reuters.
  Συγκεκριμένα, ο Σ. Μπερλουσκόνι υποστήριξε ότι "αν η Γερμανία δεν αποδεχτεί το γεγονός ότι η ΕΚΤ θα πρέπει να δρα σαν πραγματική κεντρική τράπεζα όταν τα επιτόκια δανεισμού δεν υποχωρούν, τότε θα υποχρεωθούμε να αφήσουμε το ευρώ για να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί".
  Υπενθυμίζεται ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα είναι υποψήφιος για την πρωθυπουργία της χώρας στις επικείμενες εκλογές της Ιταλίας....
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 ΣΧΟΛΙΟ :
ΟΙ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ, ΤΟΥ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΥΡΩ - ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΑΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΑΝ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ Η ΙΤΑΛΙΑ, Η ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ... Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΑΠΛΩΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
Η ΠΛΑΚΑ ΜΙΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΩΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΙ ΤΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ...
ΦΛΩΡΑΤΟΣ ΟΘΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου