Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ Βρέθηκαν οργανικά μόρια στον πλανήτη Άρη!

"Ίσως το το ρομπότ Curiosity να βρήκε στον πλανήτη Άρη οργανικά μόρια" αυτή ήταν η ιστορική ανακοίνωση του Τσάρλς Ελαχί (Charles Elachi) που αν επιβεβαιωθεί πρόκειται να ανατρέψουν τα όσα γνωρίζαμε και πιστεύαμε μέχρι τώρα! Ο διευθυντής του εργαστηρίου αεριοπροώθησης της ΝΑΣΑ, προέβη στις δηλώσεις κατά τη διάρκεια συνεδρίου στο πανεπιστήμιο "Λα Σαπιέντζα" της Ρώμης. Τα αποτελέσματα των αναλύσεων αναμένονται από την επιστημονική κοινότητα και όχι μόνο, στις 3 Δεκεμβρίου! Η πιθανότητα να υπάρχουν ίχνη ζωής στον κόκκινο πλανήτη, υπάρχουν και είναι βάσιμες... Σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει τις ελπίδες για την ιστορικής σημασίας ανακοίνωση, πριν βγουν τα τελικά αποτελέσματα και οι αποδείξεις, ο Ελαχί τονίζει: "Τα προκαταρκτικά στοιχεία δίνουν βάσιμες υποθέσεις για την ύπαρξη ζωής, σε μορφή απλών οργανικών μοριακών στοιχείων αλλά όχι βιολογικών" Το Curiosity συνεχίζει "δεν είναι εφοδιασμένο με όργανα που μπορούν να αναγνωρίσουν βιολογικά μόρια, αλλά αν αναλύσουμε τα στοιχεία θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε αν πραγματικά ο πλανήτης Άρης είχε φιλοξενήσει κάποιο είδος ζωής..."

xorisoria.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου