Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

H ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ. Περί "Μακεδονικού" και άλλων τινών

Μια ιστορία του 1992 με ουρά μέχρι σήμερα.
 
Το 1992 εκδόθηκε από την Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση βιβλίο με θέμα το Μακεδονικό (εκδόσεις Εργατική Δημοκρατία).
(Το κατεβάζεις από εδώ)
Οι εκδότες τότε μηνύθηκαν για το εν λόγο πόνημα με κατηγορίες για:
- διασπορά ψευδών ειδήσεων
- πρόκληση πολιτών σε αμοιβαία διχόνοια
- έκθεση της χώρας σε κίνδυνο διατάραξης φιλικών σχέσεων με ξένα κράτη
Βασικοί συγγραφείς του βιβλίου οι:
-Γκαργκάνας - Πάνος (αδελφός του τέως διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος) στέλεχος σήμερα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
-Νταβανέλος Αντώνης, στέλεχος σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ..
1. (σελ. 6) «..η κυβέρνηση της ΝΔ στηρίζει τον πρωτεργάτη της σφαγής Μιλόσεβιτς..»
* Τον «σφαγέα Μιλόσεβιτς» κατήγγειλαν τότε οι CIA, ο κόκκινος Ντάνυ (Ντανιέλ Κον Μπετίτ – του Γαλλικού Μάη) και όλοι αυτοί που στήριζαν τους Αμερικάνικους βομβαρδισμούς στην Ορθόδοξη Σερβία.
- «..Ο Κύρκος υπεράσπισε τη δυνατότητα κάποιου να διαλέγει το όνομα που επιθυμεί..»
*Ξέχασαν τότε τη σημασία που έδιναν στο όνομα όταν ΚΚΕ και ΚΚΕ εσωτ. δεν κάθονταν ποτέ στο ίδιο τραπέζι αν το ΚΚΕ εσωτ. δεν άλλαζε το όνομά του.
Για αυτούς τότε το όνομα είχε τεράστια αξία που καθόριζε τις σχέσεις τους.
Για τους ίδιους το όνομα του κράτους των Σκοπίων δεν έχει σημασία και μπορούν να ονομάζονται όπως επιθυμούν.
- «..Ο Ελληνικός καπιταλισμός προσπαθεί να πετύχει την υποταγή της Δημοκρατίας της Μακεδονίας..»
*Ακριβώς για τα ίδια κατηγορεί την Ελλάδα ο Αμερικάνικος παράγοντας και χρησιμοποιεί βεβαίως το όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας”
2. (σελ. 11) «..Μήπως η διέξοδος βρίσκεται στην Ενιαία Γιουγκοσλαβία του Μιλόσεβιτς; Ποιος ο ρόλος των μειονοτήτων και της Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα; …να απαντήσουμε στον σωβινισμό της ΝΔ με αγώνες στους χώρους δουλειάς και τα σχολεία..»
* Επιχειρήματα – αμερικάνικης πρεσβείας – και προσπάθεια προπαγάνδας στα σχολεία. Σε εκλογές μαθητικών κοινοτήτων επίσημη, συμμετοχή κομματικών νεολαιών. Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει. Σήμερα οι ίδιοι διαμαρτύρονται γιατί μπήκε στα σχολεία και η Χρυσή Αυγή από την πόρτα που αυτοί άνοιξαν.
3. (σελ. 12) «..η λύση δεν θα βρεθεί ούτε στην Ενιαία Γιουγκοσλαβία, ούτε στη Μεγάλη Σερβία..»
(σελ. 13) «..να ξεφύγουμε από την αρχαιολατρία και να δείξουμε ότι Μακεδονικό Έθνος όχι μόνο υπήρξε και υπάρχει, αλλά και ότι η μειονότητα της Δυτικής Μακεδονίας σφυροκοπείται από το Ελληνικό κράτος..)
*Καθαρή επιχειρηματολογία (made in USA). Αυτοί που όταν ακούνε τη λέξη έθνος τρελαίνονται, που όποιον την ξεστομίζει τον αποκαλούν φασίστα, όταν πρόκειται για την αγαπημένη “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, υπερασπίζονται με πάθος το έθνος των Μακεδόνων.
4. (σελ. 17) «..η κυβερνητική προπαγάνδα μας έχει συνηθίσει να ακούμε την έκφραση “ψευτοκράτος” κάθε φορά που αναφέρεται στους τουρκοκύπριους στη Βόρεια Κύπρο...»
* Εδώ σε απόλυτη συμφωνία και με τους Τούρκους εισβολείς στην Κύπρο. Βόρεια Κύπρο αναγνωρίζουν μόνο οι Τούρκοι.
5. (σελ. 20) «..είναι τραγικό η αριστερή διανόηση να καταπίνει αδιαμαρτύρητα τα “ευρήματα” του καθηγητή Ανδρόνικου»
* Τα ευρήματα του Ανδρόνικου τα έβαλαν σε εισαγωγικά. Ούτε οι Σκοπιανοί δεν τα αμφισβητούν. Αυτοί τα αμφισβητούν γιατί είναι ισχυρό στοιχείο – επιχείρημα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
6. (σελ. 23) «..μέσα σε αυτή την περίοδο ανήκει και η απόφαση της 3ης διεθνούς (1924) για το Μακεδονικό που υιοθετήθηκε και από το ΚΚΕ και υπογράμμιζε το δικαίωμα των Μακεδόνων να αποσχισθούν από την Ελλάδα, την Σερβία και Βουλγαρία και να ιδρύσουν ανεξάρτητο δικό τους κράτος…»
* Πλήρης επιβεβαίωση της πολιτικής του ΚΚΕ για απόσχιση της Μακεδονίας.
- Να γιατί και μέχρι σήμερα το ΚΚΕ θεωρεί σοβινιστικό και φασιστικό το τραγούδι “Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα …”. Στη δεκαετία του 1970 έπεσαν εκατοντάδες ημέρες φυλακή σε στρατιώτες που αρνιόταν να το τραγουδήσουν (ευθυγραμμισμένοι κυρίως με την ιδεολογική τρομοκρατία του ΚΚΕ και χωρίς οι ίδιοι να καταλαβαίνουν γιατί ήταν “φασιστικό”.
7. (σελ. 58) «..στο Αιγαίο η Νέα Δημοκρατία φροντίζει για τα πετρέλαιά “μας”, στη Μακεδονία φροντίζει για την ιστορία “μας”, στη Θράκη υπερασπίζεται την θρησκεία “μας”, στην Κύπρο τα δικαιώματά “μας”»
* Η αμφισβήτηση Αιγαίου, ιστορίας, θρησκείας είναι προφανής και προκλητική. Ακόμα και οι Αμερικάνοι και Τούρκοι είναι πιο προσεκτικοί. Αυτοί εδώ «οι Ελληνόφωνοι» είναι ο πολιορκητικός κριός – εμπροσθοφυλακή Αμερικάνων, Τούρκων και όποιων κρύβονται πίσω από αυτούς.
8. (σελ. 61) «..οι διακηρύξεις για το “απαραβίαστο των συνόρων” είναι αντιδραστικές.
* Πως θα «απελευθερωθεί» η Μακεδονία τους αν δεν αλλάξουν τα σύνορα; Είναι πλέον απροκάλυπτοι.
9. (σελ. 74) «..επιτροπή αλληλεγγύης ενάντια στην δίωξη των 5 της ΟΣΕ»
- Εδώ πρέπει να αναφέρουμε μερικά ονόματα πολιτικών που υπερασπίστηκαν τους «διωκόμενους» συγγραφείς του εν λόγω πονήματος. Μερικοί από αυτούς εξακολουθούν να έχουν και σήμερα πολιτικό ρόλο. Η αναφορά τους γίνεται για να γνωρίζουμε τις θέσεις τους για τα εθνικά θέματα.
Ιατροπούλου Κατερίνα (δικηγόρος), Παναγόπουλος Γιάννης (πρόεδρος ΓΣΕΕ), Φλαμπουράρης (ΣΥΡΙΖΑ), Νταβανέλος Αντώνης(ΣΥΡΙΖΑ), Κωνσταντίνου Πέτρος (ΑΝΤΑΡΣΙΑ), Κωστόπουλος (Ιός Ελευθεροτυπίας), Τρεμόπουλος (οικολόγοι πράσινοι).
ΣΧΟΛΙΑ
1. Η προσεκτική μελέτη του βιβλίου αποκαλύπτει ότι η συντακτική ομάδα είναι απολύτως ευθυγραμμισμένη με τα Αμερικάνικα σχέδια στην περιοχή (από δήθεν αριστερή σκοπιά).
2. Τα μέλη της τότε ομάδας διαχέονται σήμερα κυρίως στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ.
3. Ενώ επιτίθενται σε όποιον στην Ελλάδα μιλήσει για Ελληνικό Έθνος, υπερασπίζονται με πάθος το «Μακεδονικό» έθνος.
4. Πολλοί από αυτούς είναι σήμερα «ιδεολογικοί καθοδηγητές» των λεγόμενων αυτοδιαχειριζόμενων στεκιών, που φύονται σαν μανιτάρια εσχάτως ανά την Ελλάδα.
5. Ήταν αυτοί που καθοδήγησαν το κάψιμο της Αθήνας τον Δεκέμβριο του 2008 - μέσω του αμερικανοκίνητου indymedia (Soros – CIA κλπ) - και πρωταγωνιστούν καθημερινά σε επεισόδια ανά την Ελλάδα, υπό το πρόσχημα του αντιφασισμού.
6. Είναι αυτοί που προωθούν τον νέο εμφύλιο. Το όπλο παρά πόδα του Ζαχαριάδη είναι όσο ποτέ επίκαιρο.
http://isites1.blogspot.gr/2012/12/1992.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου