Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Μας δουλεύει. Δεν εξηγείται αλλιώς...

Η συνεχής λιτότητα δεν είναι λύση για την Ελλάδα, επισήμανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο CNN o πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη να δοθεί περισσότερη έμφαση στις μεταρρυθμίσεις.
Ο κ. Παπανδρέου άσκησε κριτική στις ευρωπαϊκές ηγεσίες που, όπως είπε, εμμένουν στην ίδια πολιτική, ενώ παρέθεσε δήλωση του πρώην καγκελαρίου της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ, μετά την επανένωση της χώρας του, σύμφωνα με την οποία «οι μεταρρυθμίσεις είναι δύσκολο να προχωρήσουν και να αποδώσουν τα αναμενόμενα, αν παράλληλα εφαρμόζεται σκληρή λιτότητα».

«Στην Ελλάδα κάναμε το χρέος μας, αλλά η Ευρώπη απέτυχε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πολιτών της», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι είναι λάθος να γίνεται «ελληνοποίηση» όλων των προβλημάτων του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Ερωτηθείς σχετικά με την πάταξη της φοροδιαφυγής, ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι χρειάζεται διεθνής συνεργασίας. «Ενώ λαμβάνονται μέτρα σε εθνικό επίπεδο, όπως κάναμε εμείς στην Ελλάδα με την άρση, για παράδειγμα, του τραπεζικού απορρήτου, την ίδια στιγμή βλέπουμε τεράστια κεφάλαια να διακινούνται μέσω τραπεζών σε διάφορους φορολογικούς παραδείσους», σημείωσε.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου