Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Δύο δημοσκοπήσεις δίνουν πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ

Οριακό προβάδισμα 0,9% έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Η ΝΔ συγκεντρώνει 19,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,45, το ΠΑΣΟΚ 5,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,6%, η Χρυση Αυγή 8,5%, η ΔΗΜΑΡ 4,1%, το ΚΚΕ 4,8%, και άλλο κόμμα δηλώνει ότι ψηφίζει το 4,2%. Η αδιευκρίνηστη ψήφος προσεγγίζει το 36,1%.

Η δημοσκόπηση της Public RC την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «6 ημέρες» καταγράφει προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου με 1,5%. Το κόμμα της Αριστεράς καταγράφει ποσοστό 21,5% και η ΝΔ 20%. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει ποσοστό 12%, το ΠΑΣΟΚ 7%, το ΚΚΕ 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5% και η ΔΗΜΑΡ 4%.

Ενώ στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων (χωρίς αποχή-λευκό-άκυρο), ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ποσοστό 24%, η ΝΔ 22,5%, η Χρυσή Αυγή 13,5%, το ΠΑΣΟΚ, 8%, το ΚΚΕ 6,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,5% και η ΔΗΜΑΡ 4,5%.

Στην ερώτηση για το ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό οι ερωτηθέντες απαντούν σε ποσοστό 30% τον Αντώνη Σαμαρά, σε ποσοστό 23% τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ το 44% απαντά κανένας από τους δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου